+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Plisséfit Hordeur

  Laat ons een prachtige plisséfit hordeur voor u installeren!

  Met trots is Frisse Zonwering 15 jaar de expert op het gebied van insectenwering, horren en plisséfit hordeuren. Als u op zoek bent naar een insectenwering die niet alleen uiterst effectief, maar ook nog eens bijzonder elegant en stijlvol is, dan is een plisséfit hordeur wat u zoekt. Dankzij onze 15 jaar aan ervaring in de zon- en insectenwering en met het plaatsen van allerlei horren, kunnen wij in heel Nederland voor zowel particulieren als bedrijven prachtige plisséfit hordeuren realiseren. Wij leveren altijd 100% maatwerk, zodat u zeker weet dat uw plisséfit hordeur perfect op uw raam en bij uw woning past. En dit is niet de enige manier waarop wij u graag zekerheid bieden. Aan ons unieke werkproces komt geen raden en gissen te pas: u weet bij ons zeker dat uw plisséfit hordeur perfect past bij het karakter van uw woning, omdat wij gratis met stalen en voorbeelden bij u thuiskomen. Zo kunt u precies zien of een bepaald design of ontwerp past bij uw smaak en bij uw woning. Met andere woorden: u gaat niet naar de showroom. De showroom komt naar u!

  plissefit hordeuren

  Waarom een plisséfit hordeur?

  Waarom zou u kiezen voor een plisséfit hordeur? Zoals we hiervoor al zagen is een plisséfit hordeur zowel een effectieve als een elegante oplossing voor het weren van insecten in huis. Daarbij is een plisséfit zonder hulpprofielen binnen 30 minuten te plaatsen en zorgt het strakke design voor een onopvallende aansluiting bij het kozijn. Om te zorgen dat uw plisséfit hordeur perfect bij uw woning past, kunt u bij de levering van onze hoogwaardige hordeuren kiezen uit 5 standaard RAL kleuren voor de beste prijs of uit een unieke kleur naar wens tegen meerprijs.

  Kwaliteit Hordeuren

  Waarom Frisse Zonwering?

  Wat maakt Frisse Zonwering nou echt de expert op het gebied van zon- en insectenwering, horren en plisséfit hordeuren? Simpel: wij onderscheiden ons van de rest door u te laten genieten van de volgende grote voordelen, indien u uw plisséfit hordeur bij ons bestelt:

  • U krijgt standaard 5 jaar garantie op alle horren en plisséfit hordeuren die wij voor u plaatsen
  • U kunt bij ons binnen 24 uur een vrijblijvende offerte aanvragen.
  • Wij leveren altijd 100% maatwerk, zodat u zeker weet dat alle horren die wij plaatsen perfect op uw raam of deur en bij het karakter van uw huis passen!
  • Wij komen gratis bij u thuis langs met een ruime selectie van stalen en voorbeelden, zodat u precies kunt zien of de plisséfit hordeur die u in gedachten had past bij het karakter van uw huis.
  • Wellicht het allerbelangrijkste: wij hebben al 15 jaar ervaring op het gebied van zon- en insectenwering en het installeren van horren en plisséfit hordeuren.
  hordeur

  Neem gauw contact met ons op!

  Als u helemaal overtuigd bent van de geweldige voordelen die een plisséfit biedt, neem dan gauw contact met ons op, zodat wij voor u de perfecte hordeur kunnen installeren! Bel ons op 0318-826051 of stuur een email naar info@frissezonwering.nl om binnen 24 uur een vrijblijvende offerte of meer informatie te ontvangen. Wij horen graag van u!

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering