+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Rolluiken dakraam

  Rolluik op uw dakraam laten plaatsen

  Wilt u rolluiken op uw dakraam laten plaatsen? Dan kunt u terecht bij Frisse Zonwering. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en hebben een rolluik snel voor u geplaatst. Hiermee heeft u een betere isolatie tegen geluid, warmte en kou en natuurlijk volledige verduistering voor een goede nachtrust. We rekenen een scherp tarief en brengen bovendien de showroom naar uw huis. Bel vandaag nog voor een afspraak en ontvang binnen 24 uur een offerte!

  Dakkapel rolluiken

  Weerstand tegen warmte, kou, licht en geluid

  Is het te licht op uw kamer, of lawaaiig, en gaat dit ten koste van uw nachtrust? Of speelt de warmte of kou van buiten u parten? Licht, warmte, kou en geluid houdt u eenvoudig buiten door rolluiken op uw dakramen te laten plaatsen.

  Eenmaal gesloten bedekt een rolluik het raam volledig en profiteert u binnen van volledige verduistering. En omdat dit type zonwering zich aan de buitenkant van het huis bevindt, isoleren ze extra goed. De warmte wordt namelijk geweerd voordat deze het huis binnenkomt. Bovendien is de stilstaande lucht tussen het rolluik en het raam de beste isolatie die u zich maar kunt wensen, tegen zowel warmte als kou!

  Standaard leverbaar in donkergrijs gelakt aluminium

  Onze Velux rolluiken zijn van absolute topkwaliteit en worden standaard geleverd in donkergrijs gelakt aluminium. Dankzij de bovenklep die stijlvol in het dakraam wordt geïntegreerd, is het rolluik verborgen en goed beschermd, wanneer het niet in gebruik is. Daar heeft u jarenlang plezier van.

  Bedienen met een druk op de knop

  Velux rolluiken zijn heel eenvoudig open en dicht te doen, zowel met de hand als elektrisch. Hierbij heeft u de keuze uit een wandbediening op netstroom of op zonne-energie. Eén druk op de knop is dan alles wat u hoeft te doen om de rolluiken op uw dakramen te openen of te sluiten. Is er sprake van een (stroom)storing? Dan kunt u ze ook nog gewoon met de hand openen. U komt dus nooit ongewenst in het donker te zitten.

  Daarom naar Frisse Zonwering

  Frisse zonwering is de onbetwiste Velux installateur voor rolluiken op uw dakraam. We leveren vakwerk tegen zeer scherpe tarieven! En u profiteert ook van de volgende voordelen:

  • Meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van binnen- en buitenzonweringen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Standaard 3 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven, mede door lage overheadkosten
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden
  rolluiken

  Neem contact op met Frisse Zonwering

  Rolluiken voor uw dakraam nodig? Neem vrijblijvend contact op voor vragen, informatie of een afspraak bij u thuis via het contactformulier, door te bellen naar 031-882 60 51 of ons te mailen op info@frissezonwering.nl.

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering