+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Zonwering Zeist

  Met Frisse Zonwering kiest u voor zekerheid

  Heeft u belangstelling voor zonwering, raamdecoratie, horren of rolluiken met als doel het leefklimaat in en rond uw woning in Zeist te veraangenamen? Met Frisse Zonwering weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt. Deze stelligheid komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Wij hanteren immers een doeltreffende werkwijze die door onze afnemers altijd erg gewaardeerd wordt. Daarbij laat u ons, zo gedetailleerd als u zelf wenst, weten hoe uw huidige woonsituatie momenteel is en op welke manier u deze aangenamer wenst te maken. Daarna komen we spoedig bij u in Zeist langs en nemen we meteen een aanzienlijke hoeveelheid voorbeelden, stalen en monsters mee. Ter plaatse proberen we natuurlijk de nodige varianten van zonwering, horren, raamdecoratie en/of rolluiken uit. Dankzij deze showroom aan huis weet u dat u met zekerheid producten kiest die bij uw woning passen. Het risico dat u vanuit een showroom, ver weg van huis, een verkeerd product kiest, bestaat bij ons dan ook niet. Als u meer wilt weten over onze service en producten, lees dan verder.

  zonwering zeist

  uitvalschermen zeist

  zonwering zeist

  Voor welke producten kunt u bij Frisse Zonwering terecht?

  Frisse Zonwering heeft als autoriteit in de zonweringmarkt uiteraard de beschikking over een uitgebalanceerd assortiment. De centrale doelstelling is het leveren van producten en goederen die uw woonklimaat, in en rond uw woning in Zeist, veraangenamen. Hierbij een bondig overzicht van de producten uit ons assortiment:

  • Zonwering: markiezen, raamscreens, uitvalschermen, verandazonwering en zonneschermen
  • Rolluiken
  • Horren, waaronder (plisséfit) hordeuren, inklemhorren en raamrolhorren
  • Raamdecoratie, waarvan jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen, verticale lamellen en vouwgordijnen voorbeelden zijn
  • Overige producten voor een aangename woning en tuin, waaronder glaswanden, lamellendaken, schuttingen, terrasoverkappingen, terrasschermen, windschermen en garagedeuren

  Waarvan profiteert u nog meer bij Frisse Zonwering?

  Door onophoudelijk hoge kwaliteit en topservice aan de dag te leggen heeft Frisse Zonwering een stabiele en krachtige positie in de zonweringbranche weten te bemachtigen. Niet alleen in Zeist en omgeving trouwens, maar in heel Nederland. Mocht u bijvoorbeeld uw hordeuren, markiezen, uitvalschermen of windschermen via Frisse Zonwering aanschaffen, dan mag u ook profiteren van de volgende aspecten:

  • Meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van binnen- en buitenzonweringen
  • U ontvangt zeer snel een vrijblijvende offerte
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven, mede door lage overheadkosten
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden

  Markies Zeist

  zonweringen zeist

  Op zoek naar kwaliteit binnenzonwering tegen mooie prijzen?

  Bij Frisse Zonwering in Zeist heeft u de keuze uit een ruim assortiment van jaloezieën, rolgordijnen en schutters. Daarbij kunt u natuurlijk ook nog kiezen uit andere vormen van raamdecoratie bijvoorbeeld luxaflex. Door onze 15 jaar lange ervaring kunnen wij de service bieden die bij u past. Dit omdat de klant bij ons altijd voorop staat. Ook kunnen wij u garanderen dat u bij ons kiest voor zekerheid. Wij bieden namelijk een standaard fabrieksgarantie van 5 jaar. Door onze jarenlange ervaring en garantie kunnen wij ervoor zorgen dat u zonder omkijken kunt genieten van uw binnenzonwering op maat en geen last meer hoeft te hebben van de felle zon.

  Neem contact op voor meer informatie of uw bestelling

  Heeft u vragen over onze werkwijze in het algemeen of over specifieke producten zoals jaloezieën, rolgordijnen, terrasschermen of raamscreens in het bijzonder? Schroom dan niet om ons te bellen (0318-826051) of te mailen (info@frissezonwering.nl). Desgewenst zetten we het veraangenamen van het woonklimaat bij u in Zeist meteen in gang. Een offerte krijgt u van ons normaal gesproken al binnen 24 uur. Vervolgens komen we graag binnenkort bij u in Zeist langs om te testen welk type zonwering of raamdecoratie optimaal bij uw woning past.

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering