+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Velux dakraam vervangen / plaatsen

  VELUX dakraam laten vervangen

  Heeft u een ouder (houten) VELUX dakraam dat tocht of lekt? Neem dan snel contact op met Frisse Zonwering voor een vervangend kunststof model. Weet u niet zeker of uw dakraam aan vervanging toe is? Een ouder raam preventief vervangen door een nieuw kunststof dakraam zorgt ervoor dat uw woning beter geïsoleerd is en voorkomt lekkage. Een dakraam wordt namelijk meer aangetast door weer en wind dan normale wandramen.  Samen met (vaak) achterstallig onderhoud zorgt dit ervoor dat oudere dakramen regelmatig zorgen voor tocht of lekkage. Wilt u schade aan uw woning voorkomen? Laat uw dakraam dan tijdig vervangen door Frisse Zonwering. Wij plaatsen een nieuw kunststof dakraam waar u nog lang van kunt genieten.

  Plaatsen nieuw kunststof dakraam van VELUX

  Wilt u uw woning beter isoleren en lekkage voorkomen? Laat dan een nieuw VELUX dakraam plaatsen door Frisse Zonwering. Met een nieuw kunststof dakraam geniet u van verbeterde isolatie, hogere energie efficiëntie, tot 18% meer daglicht dan oude VELUX dakramen, verbeterde ventilatie en bedieningsopties en krijgt u een modern en licht design dakraam voor uw woning. Een bestaand dakraam vervangen wij al binnen een halve dag. Heeft u nog geen dakraam, maar wilt u meer licht in uw woning? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zagen zorgvuldig het nodige gat in uw dak en plaatsen een nieuw kunststof kozijn en dakraam.

  houten dakraam vervangen

  kunststof velux dakraam plaatsen

  Dakraam laten vervangen door Frisse Zonwering

  Frisse Zonwering is gecertificeerd montagepartner van VELUX. Dat betekent dat u bij het vervangen van uw dakraam kunt rekenen op deskundig advies, een vrijblijvende offerte, professionele montage en de beste service. Onze klanten geven ons niet voor niks een gemiddelde score van 9,5 / 10! Daarnaast kunnen wij u als zonwering expert ook gelijk voorzien van passende zonwering wanneer we uw dakraam plaatsen.

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven, mede door lage overheadkosten
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden

  Gratis onderhoudsbeurt t.w.v. €75,-

  Wilt u ook een dakraam vervangen of een nieuw dakraam plaatsen? Bij Frisse Zonwering krijgt u een gratis onderhoudsbeurt t.w.v. €75,- bij aankoop van uw VELUX dakraam. Met passend onderhoud zorgt u dat de levensduur van uw dakraam aanzienlijk wordt verlengd. VELUX adviseert hierom om het dakraam minimaal 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten geven.

  Vrijblijvende offerte aanvragen voor een nieuw dakraam

  Maak vandaag een afspraak bij Frisse Zonwering voor het vervangen of nieuw plaatsen van een dakraam en wij brengen geheel vrijblijvend de showroom bij u aan huis. We inspecteren uw dakraam en adviseren u over een passende vervanging voor uw dakraam. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0318-826051 of door een mail te sturen naar info@frissezonwering.nl. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier op deze website. Wilt u liever direct een vrijblijvende offerte? Stuur ons dan de maat code van uw huidige dakraam.

  Velux dakramen montagepartner

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering