+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Inklemhorren

  Wilt u uw woning insectenbestendig maken? Frisse Zonwering regelt het voor u!

  Bent u op zoek naar een oplossing voor ongewenste insecten in huis tijdens de warme zomermaanden? Frisse Zonwering begrijpt dit, als de expert op het gebied horren, als geen ander. Wij realiseren dan ook graag een uitstekende inklemhor voor u! Dankzij onze 15 jaar lange ervaring met het plaatsen van horren kunnen we dit op zeer professionele wijze voor u regelen, met het oog op uw wooncomfort!

  inklemhorren productfoto

  Over Frisse Zonwering

  De drijvende kracht achter Frisse Zonwering, kevin van Ginkel, begeeft zich al ruim 15 jaar in de wereld van binnen- en buitenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen en horren. Als u kiest voor Frisse Zonwering en Kevin van Ginkel, kiest u voor een jonge, moderne vakman van de oude stempel, voor wie goede kwaliteit en uitstekende service vanzelfsprekend part of the deal zijn. En dat ook nog voor concurrerende tarieven! Eén van de dingen die ons echt onderscheidt van de rest, is het feit dat wij gratis met een ruime selectie van stalen en voorbeelden, in verschillende prijsklassen, bij u langskomen, zodat u echt een idee krijgt of een inklemhor of een van onze andere horren echt bij het karakter van uw huis past. Met andere woorden. Wij brengen de showroom bij u thuis!

  Kwaliteit Inklemhorren

  Meer info over onze inklemhorren

  Onze inklemhorren zijn de perfecte oplossing als u op zoek bent naar insectenwering voor uw draaikiepramen. Het mooie aan een inklemhor is dat deze eenvoudig in de raamopening te klemmen is, wat schroeven of boren overbodig maakt. Tevens kan het raam met de aanwezige hor zonder moeite geopend of gesloten worden, is dit type hor geschikt voor draaikiep kozijnen in hout, kunstof en aluminium en kan men de hor met het grootste gemak ook weer van het raam verwijderen. Door het grote scala aan kleuren dat aanbieden voor onze inklemhorren en horren in het algemeen, kunnen wij gegarandeerd een hor inklemhor installeren die uitstekend bij het karakter van uw huis en bij uw woonbeleving past! Tevens geniet u, als u voor een inklemhor van Frisse Zonwering kiest, van de volgende grote voordelen!

  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Een uitstekende service, die gekenmerkt wordt door het leveren van 100% maatwerk
  • concurrerende prijzen
  • Een gratis showroom bij u thuis! Wij komen gratis bij u langs met verschillende stalen en voorbeelden
  • De mogelijkheid om binnen 24 uur een vrijblijvende offerte aan te vragen
  • 15 jaar ervaring met het installeren van horren en inklemhorren!
  inklem hor

  Bestel uw inklemhor!

  Wilt u nou ook een stijlvolle, professioneel geïnstalleerde inklemhor en het prettige woonklimaat en enorme wooncomfort dat hiermee gepaard gaat? Wij zijn u graag van dienst! Bel ons gauw op 0318-826051 of stuur een email naar info@frissezonwering.nl. Uiteraard kunt u ook contact opnemen via het contactformulier.

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering