+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Rolluiken Nieuwegein

  Houd de hitte buiten met rolluiken in Nieuwegein

  Met rolluiken in Nieuwegein houdt u de zon buiten. Tijdens de warme zomerdagen blijft het zo lekker koel in huis. Maar omdat rolluiken naast zonwerend ook isolerend werken, zorgen ze er ook voor dat u in de winter de warmte juist in uw huis houdt. Een win-win situatie dus. En rolluiken bieden u nog meer voordelen. Daarom zijn ze ongetwijfeld de meest effectieve vorm van zonwering. Wilt u rolluiken in Nieuwegein laten plaatsen? Neem dan contact op met de experts van Frisse Zonwering!

  De meest effectieve zonwering

  Rolluiken houden ontzettend goed de warmte tegen. Dat komt doordat ze het zonlicht al blokkeren voordat het licht de woning binnenkomt. Uw ramen warmen dus niet op en hierdoor blijft het lekker koel in huis. Andere buitenzonwering, zoals screens of zonneschermen, blokkeren het zonlicht ook voordat het de woning binnenkomt, maar die houden het zonlicht minder effectief tegen. Dat geldt ook voor gordijnen. Gordijnen lijken in eerste instantie net zo effectief als rolluiken in Nieuwegein, maar ze houden het licht pas tegen als het al door de ramen naar binnen gekomen is. Hierdoor houdt u het minder koel in huis.

  De voordelen van rolluiken in Nieuwegein

  Wie op zoek is naar goede zonwering in Nieuwegein, komt al snel bij rolluiken op. Naast dat rolluiken warmte het beste tegenhouden, hebben ze nog meer voordelen. Ze werken bijvoorbeeld volledig verduisterend, wat fijn is als u overdag moet slapen na bijvoorbeeld een nachtdienst. Ook zijn ze geluidwerend, inbraakwerend en isolerend. Door de isolerende werking van rolluiken houdt u in de winter de warmte juist binnen, waardoor u kunt besparen op uw energiekosten. Tot slot zorgen rolluiken voor privacy in huis, want voorbijgangers kunnen niet zomaar bij u naar binnen kijken.

  Waarom rolluiken van Frisse Zonwering?

  Frisse Zonwering is dé zonwering- en rolluikenspecialist. Wij bieden u dan ook de volgende voordelen:

  • 5 jaar fabrieksgarantie op al onze producten.
  • 100% maatwerk.
  • Wij komen gratis bij u langs in Nieuwegein met een selectie van stalen en voorbeelden, zodat u niet naar de showroom toe hoeft. Wij brengen de showroom naar u!
  • U kunt bij ons binnen 24 uur een vrijblijvende offerte aanvragen.
  • Wij hebben 15 jaar ervaring op het gebied van zonwering en rolluiken installeren.

  Laat uw rolluiken plaatsen door Frisse Zonwering

  Wilt u profiteren van alle voordelen die rolluiken u te bieden hebben? Neem contact op met Frisse Zonwering voor het laten plaatsen van rolluiken in Nieuwegein. Vul het contactformulier op de website in, bel naar 031-882 60 51 of stuur ons een mail via info@frissezonwering.nl.

  rolluiken amersfoort

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering