+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Rolluiken Zeist

  Rolluiken laten installeren in Zeist

  Denkt u erover om nieuwe rolluiken te kopen? Bij Frisse Zonwering heeft u de keuze uit een groot assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen elektrische en handmatige zonwering. Maar wat zijn precies de verschillen? En wanneer u rolluiken in Zeist gaat kopen, welk model is het meest geschikt voor uw situatie? Frisse Zonwering vertelt er graag meer over.

  Rolluiken

  Waarom u kiest voor rolluiken

  Laten we beginnen met waarom u zou moeten kiezen voor rolluiken van Frisse Zonwering. Wij zetten de voordelen op een rij:

  • Rolluiken zijn 100% verduisterend, meer dan iedere andere vorm van zonwering
  • In de zomer houdt u warme zonnestralen buiten, waardoor het aangenaam koel blijft binnen
  • In de winter zorgt het ervoor dat de warmte binnen blijft
  • Wanneer u de rolluiken dicht maakt zorgt het voor meer privacy
  • Door de rolluiken krijgen inbrekers geen kans

  Elektrische rolluiken

  U heeft dus de keuze tussen elektrische en handmatige rolluiken. De elektrische rolluiken zijn super eenvoudig in het gebruik. U maakt ze namelijk heel handig met één druk op de knop open en dicht. Bovendien zijn er ook vormen van elektrische zonwering die u kunt reguleren met een timer. Wanneer u wakker wordt, gaan dan automatisch de rolluiken open. Zo wordt u ‘s ochtends wakker met het aangename zonlicht. Bovendien is het wat lastiger om de handmatige rolluiken open te maken wanneer u minder kracht heeft in uw armen of handen. Het nadeel van elektrische rolluiken is wel dat ze prijziger zijn dan de handmatige rolluiken.

  Rolluiken

  Handmatige rolluiken

  De prijs is echter niet de enige reden waarom u zou kiezen voor handmatige rolluiken in plaats van de elektrische variant. Wanneer uw elektrische rolluiken kapot gaan, zult u ze namelijk niet zelf kunnen maken. Hiervoor moet u een specialist inschakelen. Bij elektrische rolluiken is de kans veel groter dan bij handmatige rolluiken dat er een storing optreedt. De techniek van handmatige rolluiken is relatief simpel, wat betekent dat hij veel minder snel kapot kan gaan.

  Frisse Zonwering helpt met het maken van de keuze

  Bij Frisse Zonwering kunt u terecht voor zowel handmatige als elektrische rolluiken. Wij komen graag bij u langs voor een demonstratie. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ook bellen naar 031-8826051 of een mail sturen naar info@frissezonwering.nl. Frisse Zonwering is uw partner voor rolluiken in Zeist.

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering