+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Raamdecoratie

  Raamdecoratie op maat

  Bent u op zoek naar passende raamdecoratie? Zoek dan niet verder want Frisse Zonwering heeft een breed aanbod voor u met verschillende soorten raamdecoratie. Zo vindt u bij ons onder andere jaloezieën, plissé gordijnen, rolgordijnen, verticale lamellen en vouwgordijnen. Wij bieden alleen producten aan van de beste en hoogste kwaliteit, zo weet u zeker dat u nog jaren plezier gaat hebben van uw nieuwe raamdecoratie van Frisse Zonwering.

  Jaloezieën

  Heeft u nog geen idee welk type raamdecoratie u zoekt? Dan raden wij u jaloezieën aan. Jaloezieën hebben het voordeel dat ze in elke woning prachtig staan. Naast dat u met de jaloezieën controle heeft over de lichtinval, heeft u ook gelijk controle over uw privacy. Zodra u de jaloezieën iets draait, dan kunt u makkelijk naar buiten kijken, maar bent u van buitenaf minder goed zichtbaar. Er is ontzettend veel keuze uit de verschillende soorten en typen jaloezieën, hier zit zeker iets tussen dat mooi bij uw woning past.

  Plissé gordijnen

  Plissé gordijnen zijn erg in trek bij huiseigenaren en dat is niet zo gek. Frisse Zonwering legt u graag uit waarom. Plissé gordijnen hebben vele pluspunten, ze passen bijvoorbeeld mooi bij vele interieurs. Ook is het ophangen zeer makkelijk en de energiebesparende en geluiddempende functie zijn een groot voordeel. Wist u dat plissé gordijnen ook een isolerende functie hebben? Zeker de dubbele plissé gordijnen zijn hier erg goed in. In de winter profiteert u ervan dat de warmte binnen wordt gehouden, u hoeft dus minder te stoken en dat is ideaal met de stijgende energiekosten. In de zomer zorgen plissé gordijnen ervoor dat de warmte buiten blijft.

  Rolgordijnen

  Wanneer u kiest voor rolgordijnen, dan heeft u veel keuze in dit type raamdecoratie bij Frisse Zonwering. Welke het beste bij uw woning past, is afhankelijk van uw specifieke wensen. Wilt u bijvoorbeeld een verduisterend rolgordijn? Kies dan voor een rolgordijn met dik stof. Heeft u liever nog wel wat licht in huis wanneer de rolgordijnen dicht zijn? Dan is lichtdoorlatende stof een goede optie. U heeft bij Frisse Zonwering ook een brede keuze uit kleuren, tinten, afwerkingen en bedieningen.

  Verticale lamellen

  Verticale lamellen zijn ideaal als raamdecoratie wanneer u grote raampartijen heeft. Ook kunt u deze verticale lamellen inzetten wanneer u graag een ruimtelijk effect wilt creëren. Naast dat deze lamellen praktisch zijn, passen ze ook bij iedere woonstijl. Ze zijn namelijk te verkrijgen in verschillende uitvoeringen.

  Vouwgordijnen

  En als laatst zijn vouwgordijnen ideaal, omdat ze op maat gemaakt kunnen worden, isolerend zijn en in verschillende kleuren en vormen te bestellen zijn. Deze gezellige raamdecoratie maakt iedere woning af. U vindt in het assortiment van Frisse Zonwering prachtige vouwgordijnen in alle soorten en maten.

  Maak een afspraak

  Wilt u meer weten over de verschillende soorten raamdecoratie die wij in ons assortiment hebben? Bel naar 0318-826051 of stuur ons een mail via info@frissezonwering.nl om een afspraak te maken.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering