+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Rolluiken Ede

  Rolluiken in Ede installeren door Frisse Zonwering

  Nieuwe rolluiken laten plaatsen in Ede? Dan bent u bij Frisse Zonwering aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid aanbod rolluiken in alle soorten en maten. Kies voor het gemak van elektrische rolluiken of de eenvoud van handmatige rolluiken voor uw woning in Ede. Wij kunnen ook bij u langskomen voor een demonstratie. Lees hier meer over het installeren van nieuwe rolluiken in Ede door de experts van Frisse Zonwering.

  Elektrische rolluiken in Ede

  Bij Frisse Zonwering heeft u in Ede de keus uit een ruim assortiment elektrische rolluiken. Een elektrisch rolluik is het toppunt van gemak. Met slechts één druk op de knop kunt u de rolluiken openen of sluiten. Nog gebruiksvriendelijker is het om het rolluik aan te sluiten op een timer. Zo hoeft u niets meer te doen om de zon binnen te laten of juist buiten te sluiten. Geniet bijvoorbeeld van een volledig verduisterde kamer in de nacht. En wordt ‘s ochtends, door het automatisch openen van de rolluiken, toch wakker van natuurlijk licht. De elektrische rolluiken zijn ook zeer geschikt wanneer u verminderde spierkracht in uw armen heeft. Laat uw elektrische rolluik in Ede installeren door Frisse Zonwering.

  Voordelige handmatige rolluiken

  Naast elektrische rolluiken heeft Frisse Zonwering ook handmatige rolluiken. Door de hoogwaardige kwaliteit van onze rolluiken gaan ook de handmatige rolluiken jarenlang mee. Bovendien heeft u met handmatige rolluiken nooit last van een storing. Heeft u een klein budget? Ook dan zijn handmatige rolluiken de beste keuze voor uw woning in Ede. Neem contact op met Frisse Zonwering om rolluiken in Ede te laten installeren.

  5 voordelen van rolluiken

  De rolluiken van Frisse Zonwering houden natuurlijk de zon tegen. Maar wist u al dat er nog veel meer redenen zijn om zonwering te nemen? Wij zetten 5 voordelen van rolluiken voor u op een rij:

  • Rolluiken werken als een vorm van inbraakpreventie
  • Rolluiken zijn de meest verduisterende vorm van zonwering
  • Dankzij een rolluik heeft u meer privacy
  • De hitte wordt ook tegengehouden, dus in de zomer blijft uw huis lekker koel
  • In de winter blijft uw woning juist warm door de isolerende werking van rolluiken

  Bel direct naar Frisse Zonwering

  Voor elektrische of handmatige rolluiken in Ede moet u bij Frisse Zonwering zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij zijn te bereiken via 031-8826051 en via info@frissezonwering.nl. Of vul het contactformulier op de website in.

  rolluiken ede

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering