+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Rolluiken

  Laat uw rolluiken installeren door dé specialist op het gebied van zonwering!

  Overweegt u nieuwe rolluiken te laten installeren aan uw woning of bedrijfspand voor betere zonwering, isolatie en inbraakveiligheid? Dan is Frisse Zonwering u graag van dienst! Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het installeren van rolluiken en andere zonweringoplossingen. Hierdoor krijgt u bij ons altijd een perfect passend en effectief rolluik voor uw woning, dat er ook nog eens prachtig uitziet. Bij ons hoeft u niet te ‘raden’ welk rolluik het beste zou passen bij uw huis of bedrijfspand. Wij brengen namelijk de showroom direct naar u toe. Frisse Zonwering komt geheel vrijblijvend bij u langs met een selectie van stalen en voorbeelden, zodat u direct kunt zien of het rolluik dat u in gedachten heeft past bij het karakter van uw huis of bedrijf. U kunt ook bij ons terecht voor toekomstige reiniging en onderhoud voor uw rolluiken. Wacht dus niet langer en neem gauw contact met ons op of vraag een offerte aan, die u binnen 24 uur vrijblijvend van ons ontvangt.

  Waarom een rolluik?

  Een of meerdere rolluiken laten installeren is dé oplossing als u een prettig woonklimaat wilt creëren in uw huis. Dankzij onze goed isolerende rolluiken blijft uw woning lekker warm in de winter en lekker koel in de zomer. Een rolluik laat nauwelijks tot geen zon door, waardoor dit de perfecte zonweringoplossing is. Andere grote voordelen van rolluiken zijn dat ze een geluidswerende en verduisterende werking hebben en goed zijn voor uw veiligheid en gemoedsrust, omdat ze het werk van inbrekers een stuk lastiger maken. Wij maken al onze rolluiken op maat, zodat ze perfect op uw raam en bij uw woning passen. Onze rolluiken zijn gemaakt van kwalitatieve materialen wat onze producten een uiterst duurzame investering maakt. Zo kunt u bij ons ook terecht voor rolluiken op zonne-energie. Mochten de rolluiken schade oplopen of last hebben van ingetrokken vocht of vuil, neem dan contact met ons op voor professionele reiniging en onderhoud.

  Met een breed scala aan kleuren en designs kunnen rolluiken dienen als een stijlvolle toevoeging aan de buitenkant van je woning of pand. Hierdoor geniet je niet alleen van de functie, privacy en comfort, maar ook van een vleugje persoonlijkheid aan je woning.

  Waarom Frisse Zonwering?

  Frisse Zonwering is zonder twijfel de onbetwiste zonwering- en rolluikenspecialist, omdat u bij ons geniet van de volgende grote voordelen:

  • 5 jaar fabrieksgarantie op al onze producten.
  • 100% maatwerk.
  • Wij komen gratis bij u langs met een selectie van stalen en voorbeelden. Zo hoeft u niet naar de showroom toe te gaan, maar brengen wij de showroom naar u!
  • U kunt bij ons binnen 24 uur een vrijblijvende offerte aanvragen.
  • Wij hebben 15 jaar ervaring op het gebied van zonwering en rolluiken installeren

  rolluiken

  Neem contact op met Frisse Zonwering!

  Wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? U kunt contact met ons opnemen via 0318-826051. U kunt ons ook bereiken op het volgende emailadres: info@frissezonwering.nl.

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering