+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Zonwering Veenendaal

  Zonwering showroom bij u thuis in Veenendaal

  Heeft u interesse in zonwering, rolluiken, horren of raamdecoratie, zodat u het leefklimaat in en rondom uw woning in Veenendaal kunt veraangenamen? Als u zeker wilt weten dat u een goede keuze maakt, doe dan zaken met Frisse Zonwering. U denkt nu misschien: vanwaar deze stelligheid? Vanwege een net zo eenvoudige als doeltreffende werkwijze. Daarbij vertelt u ons, zo gedetailleerd als u zelf wilt, informatie over uw huidige woonsituatie en natuurlijk op welke manier u deze wenst te veraangenamen. Vervolgens komen wij snel bij u in Veenendaal langs met een grote hoeveelheid voorbeelden, stalen en monsters. Ter plekke testen we welke varianten van zonwering, horren, raamdecoratie en/of rolluiken optimaal passen bij uw woning. Dat is wat we noemen een showroom aan huis! Dankzij Frisse Zonwering zijn overpeinzingen in showrooms ver van huis, met het bijbehorende risico van verkeerd kiezen, verleden tijd. Meer informatie over onze service en over ons assortiment vindt u hieronder.

  Zonwering Veenendaal

  markiezen veenendaal zonwering

  Zonneschermen Veenendaal

  Ruime selectie zonwering producten

  Uiteraard heeft Frisse Zonwering, als toonaangevende speler in de zonweringmarkt, een gevarieerd assortiment beschikbaar. Terugkerend element hierin is het doel om het woonklimaat in en om het huis te veraangenamen. Hieronder vindt u een bondig overzicht aan producten die we u in Veenendaal kunnen leveren:

  • Zonwering: markiezen, raamscreens, uitvalschermen, verandazonwering en zonneschermen
  • Rolluiken
  • Horren, waaronder (plisséfit) hordeuren, inklemhorren en raamrolhorren
  • Raamdecoratie, waarvan jaloezieën, plissé gordijnen, rolgordijnen, verticale lamellen en vouwgordijnen voorbeelden zijn
  • Overige producten voor een aangename woning en tuin, waaronder glaswanden, lamellendaken, schuttingen, terrasoverkappingen, terrasschermen, windschermen en garagedeuren

  Kwaliteit gegarandeerd bij Frisse Zonwering

  Door het aanhoudend leveren van kwaliteit, gekoppeld aan perfectionisme op het gebied van service, heeft Frisse Zonwering een stabiele positie weten te veroveren in de zonweringbranche. Niet alleen in Veenendaal en omgeving, maar in heel Nederland. Wanneer u uw inklemhorren, rolgordijnen, uitvalschermen, raamscreens of andere zonweringproducten bij ons bestelt, mag u van ons de volgende positieve aspecten verwachten:

  • Meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van binnen- en buitenzonweringen
  • U ontvangt zeer snel een vrijblijvende offerte
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven, mede door lage overheadkosten
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden

  Screens Veenendaal van Frisse Zonwering

  lamellen veenendaal

  Altijd een scherpe prijs voor binnenzonwering en raamdecoratie

  Bij Frisse Zonwering kunt u in Veenendaal kiezen uit een ruim assortiment van jaloezieën, rolgordijnen en schutters. Ook kunt u natuurlijk nog kiezen uit andere vormen van raamdecoratie bijvoorbeeld luxaflex. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de service bieden die bij u past. Dit omdat de klant bij ons natuurlijk voorop staat. Ook kunnen wij u garanderen dat u bij ons kiest voor zekerheid. Wij bieden namelijk een standaard fabrieksgarantie van 5 jaar. Door onze jarenlange ervaring en garantie kunnen wij ervoor zorgen dat u zonder omkijken kunt genieten van uw binnenzonwering op maat en geen last meer hoeft te hebben van de felle zon.

  Bel vandaag voor een offerte of zonwering showroom bij u thuis

  Heeft u vragen over onze dienstverlening in algemene zin? Of zelfs specifieke vragen over bijvoorbeeld onze terrasschermen, windschermen, jaloezieën of markiezen in het bijzonder? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Ook als u het vergroten van uw woongenot in of rond Veenendaal direct in gang wenst te zetten. Bel 0318-826051 of stuur een e-mail naar info@frissezonwering.nl. Normaliter leveren wij u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Graag zouden we dan ook binnenkort bij u in Veenendaal langskomen om uit te proberen welke zonwering perfect bij uw woning past.

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering