+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Garagedeuren

  Welkom bij Frisse Zonwering, specialist in garagedeuren

  Het belang van een degelijke garagedeur dient niet onderschat te worden. Met een goede garagedeur zorgt u ervoor dat u uw woning op een veilige manier kunt afsluiten. Dat is goed voor de gemoedsrust! Daarnaast zorgt een goed geïsoleerde garagedeur ervoor dat u energie bespaart. Garagedeuren van Frisse Zonwering zijn standaard voorzien van onder andere vingerknelbeveiliging, de wettelijke veerbreukbeveiliging, optildetectie en obstakeldetectie. Zo weet u zeker dat u altijd veilig gebruik kunt maken van uw garagedeur. Heeft u algemene vragen over garagedeuren, of een specifieke vraag over een bepaalde garagedeur in het bijzonder? Lees dan verder of neem contact met ons op.

  Garagedeur

  Meer informatie over onze garagedeuren

  Via Frisse Zonwering zijn garagedeuren verkrijgbaar met een trekveer of met torsieveren (voor of achter). De panelen van de garagedeuren zijn voorzien van een sterke coating van polyester. Deze is weer- en drukbestendig. Daarnaast zijn de garagedeuren aan de onder-, zij- en bovenkant voorzien van afdichtingsstrippen van hoogwaardige EPDM-rubber. Dat houdt in dat uw garagedeur altijd keurig afsluit. De deuren zijn uitvoerbaar met handbediening, maar ook met elektrische bediening voor extra wooncomfort. De garagedeuren zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en in alle mogelijke RAL-kleuren.

  Kwaliteit garagedeuren

  Waarom Frisse Zonwering?

  Al jarenlang is Frisse Zonwering een toonaangevend bedrijf in Nederland als het gaat om producten die direct of zijdelings met zonwering te maken hebben. Wij hebben deze stabiele positie te danken aan het feit dat we voortdurend topprestaties leveren op het gebied van kwaliteit en service. Gaat u met Frisse Zonwering in zee omwille van uw garagedeuren? Dan profiteert u in ieder geval van deze aspecten:

  • Meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van binnen- en buitenzonweringen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven, mede door lage overheadkosten
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden
  Garagedeur

  Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Heeft u concrete interesse in garagedeuren via Frisse Zonwering en zou u graag tot aanschaf willen overgaan? Of heeft u nog vragen over onze dienstverlening en werkwijze hieromtrent? U bent hoe dan ook altijd welkom om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en helpen u op oprechte wijze verder. Bel 0318-826051 of stuur een e-mail naar info@frissezonwering.nl. Wie weet bezit u dan straks gloednieuwe en veilige garagedeuren dankzij Frisse Zonwering!

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering