+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Rolluiken Utrecht

  Profiteer van de beste rolluiken in Utrecht

  Wilt u nieuwe rolluiken laten installeren in uw woning of bedrijfspand in Utrecht? Neem contact op met rolluiken specialist Frisse Zonwering voor keuze uit het beste assortiment. Wij kunnen u adviseren bij de keuze voor elektrische of handmatige rolluiken. Wilt u weten wat de voordelen zijn van onze verschillende modellen? Of wilt u advies over rolluiken bij u op locatie in Utrecht? Lees dan verder!

  Perfecte zonwering

  Heeft u jonge kinderen die nog een middagdutje moeten doen? Werkt u ‘s avonds en wilt u daarom overdag kunnen slapen? Of houdt u er gewoon van om lekker lang uit te slapen? Er is geen andere vorm van zonwering waarmee u uw kamer zo donker kunt krijgen als rolluiken! Zelfs verduisterende gordijnen laten nog enige straaltjes licht door. Dat is niet het geval met rolluiken. Dit heeft als bijkomend voordeel dat uw kamer in de zomer een stuk aangenamer is. Door warme zonnestralen al meteen tegen te houden, houdt u uw woning lekker koel.

  Waarom Frisse Zonwering?

  Frisse Zonwering is zonder twijfel de onbetwiste zonwering- en rolluikenspecialist, omdat u bij ons geniet van de volgende grote voordelen:

  • 5 jaar fabrieksgarantie op al onze producten.
  • 100% maatwerk.
  • Wij komen gratis bij u langs met een selectie van stalen en voorbeelden. Zo hoeft u niet naar de showroom toe te gaan, maar brengen wij de showroom naar u!
  • U kunt bij ons binnen 24 uur een vrijblijvende offerte aanvragen.
  • Wij hebben 15 jaar ervaring op het gebied van zonwering en rolluiken installeren

  Isolerend effect

  Rolluiken houden uw woning in Utrecht dus lekker koel, maar wist u dat ze ook in de winter voor een aangenaam woonklimaat kunnen zorgen? Wanneer u uw huis verwarmt, ontsnapt een groot deel van de warmte namelijk via het glas van de ramen. Door ‘s avonds en ‘s nachts de rolluiken gesloten te houden, zorgt u voor een extra laag isolatie. Dat betekent dat u door rolluiken in Utrecht te laten installeren ook nog kunt besparen op uw energiekosten!

  Privacy en inbraakpreventie

  Woont u langs een drukke straat waar veel mensen uw woning in kunnen kijken? Door rolluiken te laten installeren behoudt u uw privacy. In de avond en nacht kunt u namelijk de rolluiken laten zakken, zodat nieuwsgierige voorbijgangers niet meer naar binnen kunnen kijken. Ook zorgen de rolluiken in Utrecht voor een extra beschermlaag tegen inbrekers. De rolluiken zijn namelijk zeer moeilijk open te forceren. Probeert een inbreker dit wel, dan gaat dat allesbehalve geluidloos. Daarom slaan inbrekers woningen met rolluiken in de meeste gevallen over.

  Rolluiken plaatsen in Utrecht

  Wilt u na het lezen van deze voordelen ook rolluiken in Utrecht laten installeren? Neem dan contact op met Frisse Zonwering en profiteer van ons uitgebreide aanbod en scherpe prijzen! Contact opnemen doet u via het formulier hier op de site, door te bellen naar 0318-826051 of stuur een mail naar info@frissezonwering.nl. Frisse Zonwering komt langs om rolluiken in Utrecht te installeren voor een scherpe prijs!

  rolluiken

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering