+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Rolluiken Soest

  Rolluiken in Soest van Frisse Zonwering

  Oriënteert u zich op het laten plaatsen van rolluiken in Soest? Bij Frisse Zonwering vindt u vele modellen rolluiken die handmatig of elektrisch bedienbaar zijn. Wij hebben een uitgebreid aanbod rolluiken in alle soorten en maten. Met rolluiken beschermt u uw ramen en deuren in uw woning of kantoor tegen zonlicht en eventuele pottenkijkers. Wij komen graag bij u langs om de rolluiken bij u demonstreren, zodat u een goed beeld krijgt van de nut en noodzaak van rolluiken. Lees hieronder meer over het installeren van nieuwe rolluiken in Soest door de experts van Frisse Zonwering.

  Elektrische rolluiken in Soest

  Bij Frisse Zonwering kunt u kiezen uit een breed aanbod elektrische rolluiken in Soest. Elektrisch rolluiken staan voor puur gemak. U opent of sluit de rolluiken met slechts een simpele druk op de knop. Nog makkelijker wordt het als u de rolluiken aansluit op een timer. Dan heeft u er in feite geen omkijken meer naar. Ze gaan vanzelf open en dicht, afhankelijk van de zonkracht. Naast zonwering zijn rolluiken ook een zeer effectieve verduistering van uw woning of slaapkamer in de nacht. Ze gaan met de timer open wanneer u dat wil, waardoor u ervoor kunt kiezen om elke ochtend op te staan met natuurlijk licht. Elektrische rolluiken zijn ook een uitkomst voor mensen die fysiek wat minder sterk zijn. Laat uw elektrische rolluiken in Soest installeren door Frisse Zonwering.

  Rolluiken met handmatige bediening

  Wij hebben naast elektrische rolluiken ook een ruime keuze aan rolluiken in Soest die handmatig te bedienen zijn. Ideaal voor mensen die niet van de techniek afhankelijk willen zijn. Met handmatige bedienbare rolluiken heeft u gegarandeerd nooit last van enige technische malheur. Ook deze hoogwaardige kwaliteit rolluiken hebben een zeer lange levensduur. Heeft u een klein budget? Ook dan zijn handmatige rolluiken in Soest de beste keuze voor uw woning of kantoorpand. Neem contact op met Frisse Zonwering om handmatig bedienbare rolluiken in Soest te laten installeren.

  Waarom kiezen voor rolluiken in Soest?

  Uiteraard houden onze rolluiken de zon tegen wanneer dat nodig is. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor het gemak van rolluiken:

  • Ze werken preventief tegen inbraak
  • Ze zijn de meest verduisterende manier van zon weren
  • Ze bieden u meer privacy
  • Ze houden warmte tegen omdat ze aan de buitenkant van het pand zitten. Rolluiken houden uw huis lekker koel
  • In de winter blijft uw woning juist warm door de isolerende werking van rolluiken

  Contact opnemen met Frisse Zonwering

  Als u mee wilt weten over elektrische of handmatig bedienbare rolluiken in Soest kunt u natuurlijk gerust contact met ons opnemen. Bel of mail Frisse Zonwering voor meer informatie of voor het maken van een afspraak via 031-882 60 51 en info@frissezonwering.nl. Of vul het contactformulier op de website in.

  Rolluiken Soest

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering