+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Rolluiken Wageningen

  Frisse Zonwering: rolluiken installeren in Wageningen

  Overweegt u om binnen afzienbare tijd rolluiken in Wageningen te laten installeren? Frisse Zonwering heeft voor u vele modellen rolluiken in het assortiment die handmatig of elektrisch bedienbaar zijn. Met rolluiken beschermt u uw ramen en deuren in uw woning of kantoor tegen zonlicht, houdt u uw pand lekker koel en heeft u geen last van pottenkijkers als u dat niet wilt. Interessant? Wij komen graag bij u langs om u meer te vertellen over de voordelen van rolluiken en ze te demonstreren. Zo krijgt u een goed beeld van de meerwaarde van rolluiken aan uw woning of kantoorruimte. Lees hieronder meer over het laten installeren van rolluiken in Wageningen door Frisse Zonwering.

  Waarom rolluiken installeren?

  Een of meerdere rolluiken in Wageningen laten installeren is dé oplossing voor het creëren van een prettig woon- of werkklimaat. Met de isolerende werking van rolluiken blijft uw woning lekker warm in de winter en aangenaam koel in de zomer. Rolluiken laten nauwelijks tot geen zon door, waardoor ze de perfecte zonwering zijn. Daarnaast hebben ze een uitstekende geluidswerende en verduisterende werking, en ze ontmoedigen inbrekers om uw pand uit te kiezen als hun werkplek. Wij maken uw rolluiken perfect op maat, zodat ze mooi bij uw woning passen. Onze rolluiken zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat ze een lange levensduur hebben. Heeft u desondanks toch schade aan uw rolluiken in Wageningen? Dan kunt u ons altijd bellen om dat te verhelpen.

  Elektrische of handmatig bedienbare rolluiken

  Bij Frisse Zonwering kunt u kiezen voor elektrische rolluiken in Wageningen. U opent of sluit de rolluiken met slechts een simpele druk op de knop. En als u ze aansluit op een timer heeft u er helemaal geen omkijken meer naar. Naast zonwering zijn rolluiken ook een zeer effectieve verduistering van uw woning of slaapkamer in de nacht. Ze gaan met de timer open wanneer u dat wenst. Elektrische rolluiken zijn ook een uitkomst voor mensen die fysiek wat minder sterk zijn. Naast elektrische rolluiken hebben we ook rolluiken in Wageningen die handmatig te bedienen zijn. Ideaal voor mensen die niet van de techniek afhankelijk willen zijn. Ook deze hoogwaardige kwaliteit rolluiken hebben een zeer lange levensduur. Heeft u een klein budget? Ook dan zijn handmatige rolluiken in Wageningen de beste keuze voor u.

  Contact opnemen met Frisse Zonwering

  Wilt u meer weten over elektrische of handmatig bedienbare rolluiken in Wageningen? Neem dan contact met ons op. Bel of mail Frisse Zonwering voor meer informatie of voor het maken van een afspraak via 031-882 60 51 en info@frissezonwering.nl. Of vul het contactformulier op de website in.

  Rolluiken Wageningen

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering