+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Zonwering Amersfoort

  Met Frisse Zonwering kiest u voor zekerheid

  Bent u op zoek naar zonwering die echt passend is bij uw pand of woning in Amersfoort? Frisse Zonwering is dan een aanbieder bij wie u echt op zeker speelt. Hoe zit dat dan precies? Ons concept is even simpel als doeltreffend. Nadat u uw wensen, eisen en woonsituatie zo helder mogelijk heeft uiteengezet komen wij met een groot aantal modellen, stalen en monsters naar u in Amersfoort toe. Ter plekke testen we welke zonwering, raamdecoratie, horren of rolluiken bij uw woning past of passen. Dit is dus een soort van showroom bij u thuis! Deze service is ook nog eens geheel van vrijblijvende aard. Met Frisse Zonwering hoeft u derhalve niet in een showroom te piekeren of een bepaald model wel goed bij uw huis past. Beter dan dit vindt u het qua service zeker niet. Meer informatie over onze service en ons aanbod leest u hieronder.

  Zonwering Amersfoort

  Zonwering Amersfoort

  Zonwering Amersfoort

  Voor welke producten kunt u bij Frisse Zonwering terecht?

  Frisse Zonwering is een invloedrijke speler in de zonweringbranche. Daarbij hoort natuurlijk een uitgebreid en uitgebalanceerd assortiment aan producten die het leven en met name het woonklimaat in huis en tuin veraangenamen. Hieronder vindt u een bondig overzicht met producten die wij u in Amersfoort zouden kunnen leveren:

  • Zonwering: markiezen, raamscreens, uitvalschermen, verandazonwering en zonneschermen
  • Rolluiken
  • Horren, waaronder (plisséfit) hordeuren, inklemhorren en raamrolhorren
  • Raamdecoratie, waarvan jaloezieën, plissé gordijnen, rolgordijnen, verticale lamellen en vouwgordijnen voorbeelden zijn
  • Overige producten voor een aangename woning en tuin, waaronder glaswanden, lamellendaken, schuttingen, terrasoverkappingen, terrasschermen, windschermen en garagedeuren

  Wat maakt de service van Frisse Zonwering uniek?

  In de loop der jaren heeft Frisse Zonwering weten uitgroeien tot een belangrijke speler in de zonweringbranche. Niet alleen in de omgeving van Amersfoort, maar zelfs in heel Nederland. Zonder steeds uitstekende kwaliteit en topservice te bieden hadden wij deze positie uiteraard niet kunnen verkrijgen. Hiervan profiteert u vanzelfsprekend als u uw zonneschermen, schuttingen, hordeuren of terrasschermen bij Frisse Zonwering aanschaft. Dat geldt ook voor de volgende aspecten:

  • Meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van binnen- en buitenzonweringen
  • U ontvangt zeer snel een vrijblijvende offerte
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven, mede door lage overheadkosten
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden

  markiezen Amersfoort

  jaloeziën amersfoort

  Waarom kiezen voor binnenzonwering bij Frisse Zonwering?

  Om te beginnen geniet u bij Frisse Zonwering in Amersfoort van een standaard fabrieksgarantie van 5 jaar. Ook zorgen wij ervoor dat alles bij u thuis wordt gemonteerd zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Daarbij kunt u bij ons ook nog eens kiezen uit een ruim assortiment van raamdecoratie. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit jaloezieën, rolgordijnen, schutters en luxaflex. Daarbij is Frisse Zonwering met meer dan 15 jaar ervaring een echte expert op het gebied van binnenzonwering. Door al onze ervaring kunnen wij u de passende service verlenen en ervoor zorgen dat u kunt genieten van uw nieuwe raamdecoratie.

  Neem contact op voor meer informatie of uw bestelling

  Als u meer wilt weten over onze zonwering in het algemeen of over bijvoorbeeld markiezen, windschermen, uitvalschermen of vouwgordijnen in het bijzonder, neemt u dan even contact met ons op? Dan kunt u ons gelijk meedelen in welke soorten van zonwering, rolluiken, raamdecoratie en/of horren u vooral geïnteresseerd bent om uw woning in Amersfoort mee te veraangenamen. Bel 0318-826051 of stuur een e-mail naar info@frissezonwering.nl. Binnen 24 uur leveren wij u een vrijblijvende offerte of we komen binnenkort vrijblijvend bij u in Amersfoort langs om te testen welk zonweringproduct perfect bij uw woning past.

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering