+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Solar rolluiken

  Solar rolluiken van Frisse Zonwering

  Wilt u uw woning voorzien van solar rolluiken? Omdat u niet alleen een beter binnenklimaat in huis wilt, maar tegelijkertijd ook duurzaam bezig wilt zijn? Bij Frisse Zonwering vindt u rolluiken op zonne-energie! Deze hoeven niet op het stroomnetwerk aangesloten te worden, waardoor ze makkelijk te monteren zijn. Ook is er geen hak- of breekwerk nodig van uw muren of kozijnen. Dankzij de batterij en het zonnepaneel kunt u de solar rolluiken voor elk raam van uw woning laten plaatsen. Dus wilt u graag rolluiken op zonne-energie? Neem hiervoor contact op met de specialisten van Frisse Zonwering!

  De werking van solar rolluiken

  Onze solar rolluiken werken op een solarmotor. Deze solar motor bestaat uit een batterij en een zonnepaneel. Het zonnepaneel plaatsen we aan de voorzijde van de omkasting, waardoor er voldoende energie opgewekt kan worden. De batterij zorgt er vervolgens voor dat er voldoende energie opgeslagen wordt om de rolluiken te kunnen aansturen. Ook op een regenachtige dag werken uw solar rolluiken dus nog steeds.

  Voordelen rolluiken op zonne-energie

  Door te kiezen voor solar rolluiken en uw rolluiken aan te sturen met een solarmotor, geniet u van een alternatieve energiebron. Namelijk de zon. De grootste winst die u behaalt met rolluiken op zonne-energie is een betere beheersing van het binnenklimaat in uw woning. In de winter houdt u de warmte binnen en kunt u besparen op uw stookkosten. In de zomer houdt u de warmte juist buiten. Zo heeft u het hele jaar door een aangename temperatuur in huis. Maar naast een beter binnenklimaat, hebben rolluiken op zonne-energie nog een aantal voordelen. Ze zijn namelijk:

  Daarom Frisse Zonwering voor rolluiken op zonne-energie

  Wij zijn zonder twijfel de onbetwiste zonwering- en rolluikenspecialist. Als u solar rolluiken wilt laten plaatsen, bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

  • 5 jaar fabrieksgarantie op al onze producten.
  • 100% maatwerk.
  • Wij komen gratis bij u langs met een selectie van stalen en voorbeelden. Zo hoeft u niet naar de showroom toe te gaan, maar brengen wij de showroom naar u!
  • U kunt bij ons binnen 24 uur een vrijblijvende offerte aanvragen.
  • Wij hebben 15 jaar ervaring op het gebied van zonwering en rolluiken installeren.

  rolluiken

  Laat uw solar rolluiken plaatsen door Frisse Zonwering

  Wilt u van de vele voordelen van solar rolluiken profiteren? Neem dan contact op met de specialisten van Frisse Zonwering. Vul het contactformulier op onze website in, bel naar 031-882 60 51 of stuur ons een mail via info@frissezonwering.nl. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over rolluiken op zonne-energie? Neem ook dan gerust contact met ons op.

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering