+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Rolluiken Amersfoort

  Rolluiken laten installeren door Frisse Zonwering

  Wilt u nieuwe rolluiken voor uw woning in Amersfoort? Schakel dan de hulp in van Frisse Zonwering. Bij ons bent u aan het juiste adres voor rolluiken in alle soorten en maten. U kunt bij ons kiezen tussen elektrische of handmatige rolluiken. Bovendien komen wij met alle plezier bij u langs in Amersfoort om een demonstratie te geven. Ook kunt u ons inschakelen voor het installeren van uw nieuwe rolluiken in Amersfoort.

  Kies in Amersfoort voor elektrische rolluiken

  Bij Frisse Zonwering vindt u een uitgebreid assortiment elektrische rolluiken voor uw woning in Amersfoort. Elektrische rolluiken zijn zeer gebruiksvriendelijk. Het grote voordeel is dat u alle luiken met slechts één druk op de knop kunt bedienen. Bovendien kunt u de elektrische rolluiken combineren met een timer. Gebruik de timer bijvoorbeeld om de rolluiken van uw huis in Amersfoort iedere ochtend automatisch te openen. Zo kunt u rustig slapen in een donkere kamer en toch ‘s ochtends gewekt worden door de zon. Elektrische rolluiken zijn ook ideaal wanneer u verminderde kracht in uw armen heeft. Frisse Zonwering komt graag bij u langs in Amersfoort om de elektrische rolluiken te installeren.

  Hoogwaardige handmatige rolluiken

  Een andere optie is handmatige rolluiken. Ook hiervoor gaat u het best naar Frisse Zonwering. Handmatige rolluiken zijn ook geschikt voor een wat kleiner budget. Bovendien gaan handmatige rolluiken van hoge kwaliteit lang mee en heeft u nooit last van een storing. Mocht er toch een probleem zijn, dan helpt Frisse Zonwering u met alle plezier. Gelukkig zijn problemen bij handmatige rolluiken vaak eenvoudig zelf op te lossen.

  De vele voordelen van rolluiken

  Koopt u rolluiken bij Frisse Zonwering? Dan profiteert u ook in Amersfoort van diverse voordelen:

  • Rolluiken bieden extra bescherming tegen inbraak
  • Rolluiken zijn de meest verduisterende vorm van zonwering
  • Geniet van meer privacy door rolluiken
  • In de zomer blijft uw woning aangenaam koel omdat de rolluiken de warmte tegenhouden
  • In de winter blijft uw woning juist lekker warm omdat de rolluiken isolerend werken

  Neem contact op met Frisse Zonwering in Amersfoort

  Voor elektrische of handmatige rolluiken in Amersfoort moet u bij Frisse Zonwering zijn. Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak via het contactformulier op de website. U kunt ook bellen naar 031-8826051 of een mail sturen naar info@frissezonwering.nl. Voor hoogwaardige rolluiken in Amersfoort gaat u naar Frisse Zonwering.

  rolluiken amersfoort

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering