+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Raamrolhor

  Ga voor een prettig woonklimaat en een insectenvrije woning. Ga voor een raamrolhor.

  Behalve overlast door een te felle zon, is er nog iets waar mensen zich vaak aan ergeren in huis: insecten. De meeste mensen houden hun huis graag insecten vrij en gelukkig heeft Frisse Zonwering de perfecte oplossing voor u! Onze raamrolhor is uiterst effectief als het gaat om het buitenhouden van insecten. Maar dat is niet alles! Ook in esthetisch opzicht zijn wij erg trots op onze raamrolhor. Deze is immers vrijwel onzichtbaar en kan qua kleur naar wens worden aangepast. Wellicht het belangrijkste van alles is dat als u uw raamrolhor door Frisse Zonwering laat installeren, u dit laat doen door de expert op het gebied van horren. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met het installeren van allerlei soorten horren en leveren altijd 100% maatwerk, zodat u zeker weet dat onze horren perfect op uw ramen en bij het karakter van uw woning passen. En dat is niet alles dat wij doen om te zorgen dat u een goede keuze maakt! Wij komen namelijk graag gratis langs bij u thuis, met een selectie van stalen en voorbeelden in verschillende prijsklassen, zodat u kunt zien welke raamrolhor het beste past bij uw huis. Met andere woorden: Wij brengen de showroom bij u thuis!

  raamrolhor

  Frisse Zonwering voor uw Raamrolhorren

  Frisse zonwering is een ervaren zon- en insectenwering bedrijf, dat met grote passie voor uw wooncomfort, effectieve en stijlvolle zonwering oplossingen verzorgt. De drijvende kracht achter Frisse Zonwering, Kevin van Ginkel, is al ruim 15 jaar met plezier actief in de wereld van binnen- en buitenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen en het installeren van horren. Hij is een jonge, moderne vakman van de oude stempel en een uitstekende service en goede kwaliteit zijn voor hem niet minder dan vanzelfsprekend. Kevin is een echte vakman, die zijn afspraken nakomt en uitstekende binnen- en buitenzonwering weet te realiseren voor concurrerende tarieven!

  Kwaliteit Hordeuren

  Kies voor een raamrolhor van Frisse Zonwering

  Onze raamrolhor is dé oplossing om uw huis insectenvrij te houden. Het mooie aan deze oplossing is dat deze vrijwel onzichtbaar is: De cassette is slechts 42 mm dik, wat betekent dat het frame vaak buiten het zicht geplaatst kan worden, bijvoorbeeld achter de raamdecoratie. Tevens beweegt het gaas zich vrij in de geleiders, wat goed is voor de duurzaamheid. Daarnaast geniet u, indien u door ons een raamrolhor laat installeren, van de volgende grote voordelen:

  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Een professionele installatie van uw raamrolhor, door een bedrijf met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van zonwering en het installeren van horren.
  • Concurrerende tarieven
  • 100% maatwerk
  • U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Een showroom bij u thuis! Wij komen gratis bij u langs met een selectie van stalen en monsters, zodat u meteen ziet of de raamrolhor die u in gedachten had past bij het karakter van uw huis!
  rolhor

  Laat ons uw raamrolhor installeren!

  Als u meer informatie wilt over onze producten of diensten, of graag een vrijblijvende offerte aan wilt vragen, neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0318-826051, te mailen naar info@frissezonwering.nl, of door het contactformulier in te vullen.

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering