+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

TIP: Zonwering op zonne-energie

Voordelen van zonwering op zonne-energie

De afgelopen jaren maakt het handmatig bedienen van zonwering steeds meer plaats voor zonwering die elektrisch bediend wordt. Als u vandaag de dag bijvoorbeeld een rolluik koopt, is dat in de meeste gevallen een rolluik dat is uitgerust met elektrische bediening. Niet alleen is elektrische zonwering steeds meer de standaard; er is ook een andere ontwikkeling die alsmaar populairder wordt: zonwering op zonne-energie. Wat dat inhoudt en wat daar de voordelen van zijn, vertellen we u hieronder.

Zo werkt zonwering op zonne-energie

Zonwering op zonne-energie valt onder elektrische zonwering. Het ziet er in principe net zo uit als de ‘standaard’ elektrische zonwering, maar de werking is anders. Deze zonwering werkt namelijk op basis van elektriciteit die wordt opgewekt door een zonnepaneel. U bedient de zonwering vervolgens op basis van de elektriciteit die door het zonnepaneel is opgewekt. U gebruikt dan dus geen netstroom en u kunt gewoon met een afstandsbediening uw zonwering bedienen.

zonwering op zonne-energie

Soorten zonwering

U kunt bij Frisse Zonwering kiezen voor deze soorten zonwering:

Voor iedere situatie hebben wij een passende zonwering. Onderstaand de meest kenmerkende eigenschappen van alle soorten zonwering, zodat u alvast een goede indruk heeft.

Kosten en baten

Alhoewel zonwering op zonne-energie in elk opzicht interessant is, is het handig om erbij te vermelden dat deze vorm van zonwering iets duurder is in de aanschaf dan de standaard elektrische zonwering. Wat het echter wel voordelig maakt, is het feit dat zonwering op zonne-energie dus geen elektriciteit uit uw huis gebruikt. Het kost u na de aanschaf dus niks meer. Op de lange termijn bespaart u dus kosten met zonwering op zonne-energie. Met de toenemende trend van milieuvriendelijk bezig zijn, neemt met deze zonwering dus ook de waarde van uw huis toe.

zonneschermen

Voordelen van zonne-energie

Zonwering is vooral tijdens de hete dagen van het jaar goed om een aangename temperatuur in huis te hebben en te houden. Zonwering op basis van zonne-energie zorgen daarnaast voor nog meer voordelen. Namelijk de volgende:

  • Financieel voordelig: deze zonwering werkt voor de volledige 100% op basis van zonne-energie. Hierdoor heeft u dus geen stroomaansluiting nodig. U bespaart hierdoor ook meteen op uw energierekening. Dat is wel zo fijn in tijden van relatief hoge (energie) kosten.
  • Geen bedrading: zonwering op zonne-energie werkt gewoon met een afstandsbediening. Dit betekent dat er geen bedrading nodig is. Dat is wel zo fijn en zo prettig voor het oog.
  • Milieuvriendelijk: de zon is uiteraard een duurzame en milieuvriendelijke energiebron. Het monteren van zonwering op zonne-energie is daarnaast erg eenvoudig. Overstappen naar milieuvriendelijke zonwering is dus een eenvoudige en effectieve stap in de richting van een duurzamere woning.

Meer over zonwering op zonne-energie bij Frisse Zonwering

Wilt u meer weten over zonwering op zonne-energie? Bent u geïnteresseerd in deze manier van zonwering? Neem dan contact op met de professionals van Frisse Zonwering. Vul het contactformulier op onze website in, bel naar 031-882 60 51 of stuur ons een mail via info@frissezonwering.nl. Heeft u vragen? We helpen u graag verder op het gebied van zonwering op zonne-energie voor uw woning.

Relevante producten

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Frisse Zonwering