+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Dakkapel screens

Screens voor uw dakkapel

Bent u op zoek naar screens voor uw dakkapel om het tijdens de warme zomerdagen lekker koel te kunnen houden in de ruimte? Bij Frisse Zonwering kunt u terecht. Onze screens zorgen er niet alleen voor dat de warmte uw raam niet kan bereiken, ze zorgen er ook voor dat uw ramen in de winter beter geïsoleerd is. Bovendien verduisteren screens de ruimte iets en zorgen ze voor meer privacy. Natuurlijk wilt u wel dat de screens goed bij uw woning passen. Wij brengen de showroom naar uw huis, zodat u meteen kunt beoordelen welke exemplaren het beste passen bij uw woning. Hierdoor weet u zeker dat u een juiste keuze maakt uit ons assortiment screens voor uw dakkapel!

Soorten zonwering

U kunt bij Frisse Zonwering kiezen voor deze soorten zonwering:

Voor iedere situatie hebben wij een passende zonwering. Onderstaand de meest kenmerkende eigenschappen van alle soorten zonwering, zodat u alvast een goede indruk heeft.

De effectiviteit van screens voor uw dakkapel

Screens voor uw dakkapel zijn handig wanneer u vaak te maken heeft met felle lichtinvallen van de zon. Ze houden zonlicht effectief buiten, doordat ze bestaan uit een vlak hangende zonwerende stof. Deze stof zorgt voor een optimale filtering van het zonlicht. Een ander voordeel van screens voor uw dakkapel is dat ze vlak gemonteerd worden. Strak tegen de gevel aan. Ze nemen dus weinig ruimte in beslag. Bovendien hebben ze nauwelijks te lijden onder de wind.

Passend aanbod screens voor uw woning

Wij luisteren naar uw wensen en ideeën. Op basis daarvan selecteren wij de beste screens voor uw dakkapel. Screens die voldoen aan uw wensen, overeenkomen met uw smaak en binnen uw budget vallen. Uiteraard is het helemaal aan u om te kiezen welke screens uw plaatje compleet maken.

screens tegen de zon zonnescherm

Daarom naar Frisse Zonwering

Bij ons bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit screens voor uw dakkapel. Bovendien bieden wij u ook nog eens de beste service. Wij komen altijd onze afspraken na. Voor, tijdens en na de verkoop en installatie. Wij zijn al ruim 15 jaar actief in de wereld van binnen- en buitenzonweringen. Wij leveren vakwerk. Bovendien bieden wij u zeer scherpe tarieven! Kies voor de screens van Frisse Zonwering en u profiteert van de volgende voordelen:

 • Meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van binnen- en buitenzonweringen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
 • Zeer concurrerende tarieven, mede door lage overheadkosten
 • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden

Neem contact op met Frisse Zonwering

Wilt u screens voor uw dakkapel? Frisse Zonwering heeft ze voor u! Maak een afspraak met ons om de verschillende versies bij u thuis te bekijken. Heeft u vragen over onze screens? Of wilt u er graag meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op. Laat een bericht achter via het contactformulier, bel ons op 031-882 60 51 of stuur ons een mail via info@frissezonwering.nl.

Relevante producten

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Frisse Zonwering