+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Windschermen

  Welkom bij Frisse Zonwering, de windschermspecialist

  Een windscherm in de tuin of op het terras. Het lijkt een simpele zet, maar het sorteert een enorm effect. Iedereen wil uiteraard graag buiten in de zon zitten. De wind zorgt echter vaak voor frissere temperaturen dan gehoopt. Als u over degelijke windschermen beschikt, dan verlengt u de periode waarin u aangenaam in uw tuin kunt vertoeven. Zo kunt u van vroeg in de lente tot laat in de herfst van een windvrije tuin genieten. Bij Frisse Zonwering zijn wij gespecialiseerd in het leveren van windschermen. Heeft u algemene vragen over onze windschermen, of een specifieke vraag over een bepaald type in het bijzonder? Lees dan verder of neem contact met ons op.

  windscherm

  Meer informatie over onze windschermen

  Windschermen zijn absoluut de oplossing voor het veranderlijke klimaat waarmee wij in Nederland te maken hebben. Iedere plek kan hiermee worden omgetoverd tot windvrije omgeving. Via Frisse Zonwering kunt u uw windschermen speciaal in de door u gewenste afmetingen laten fabriceren. Dit kan zelfs tot op de millimeter nauwkeurig! Verder bepaalt u helemaal zelf de framekleur, het glassoort en het montage-type. Kiest u voor een Biarritz-windscherm? Dan is deze ook beschikbaar in gunstig geprijsde standaardmaten.

  Kwaliteit windschermen

  Waarom Frisse Zonwering?

  Al geruime tijd is Frisse Zonwering een zeer gerespecteerde factor in Nederland als het gaat om producten die direct of indirect met zonwering te maken hebben. Of alleszins met het veraangenamen van het klimaat in huis en tuin, zoals dat met windschermen het geval is. Wij leveren ten eerste kwaliteit, en komen daarbij steeds onze afspraken na. Alles voor een optimale service! Als u bij Frisse Zonwering uw windschermen bestelt, dan mag u van ons zeker het volgende verwachten:

  • Meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van binnen- en buitenzonweringen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven, mede door lage overheadkosten
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden

  Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Heeft u concrete belangstelling voor windschermen via Frisse Zonwering en zou u graag willen weten hoe u deze kunt samenstellen? Daarvoor, maar ook voor al uw algemene vragen over onze producten en diensten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel 0318-826051 of stuur een e-mail naar info@frissezonwering.nl. Wie weet geniet u straks dan ook van een aangenamer tuinklimaat met windschermen via Frisse Zonwering!

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering