+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Verandazonwering

  Specialist in Verandazonwering

  Wilt u met verandazonwering de warmte en het licht van de zon te dempen in uw serre, terrasoverkapping of veranda ? Als u de temperatuur op uw terras en in uw woning aangenaam wenst te houden, dan maakt u hiermee een wijze keuze. Achter deze verandazonwering kunt u het hoofd koel houden en altijd genieten van comfortabele temperaturen in uw woning. Uiteraard bestaan verandazonweringen in verschillende uitvoeringen. We kunnen ons voorstellen dat u op afstand moeilijk kunt bepalen welk type het best bij uw woning past. Om het u makkelijker te maken brengen we simpelweg de showroom naar uw huis. Dit doen we door zo veel mogelijk potentieel geschikte exemplaren en kleurstalen mee te nemen. Ons bezoek is ook nog eens geheel kosteloos. Heeft u hier belangstelling voor? Of heeft u vragen over onze diensten of collectie? Lees dan verder of neem contact met ons op.

  Meer informatie over onze verandazonwering?

  Zonlicht en warmte zijn van zichzelf gunstig. Maar als de temperatuur in huis te hoog wordt, dan is het wenselijk de zoninval te dimmen. Voor serres, terrasoverkappingen en veranda’s is een verandazonwering zonder twijfel de beste oplossing. We kunnen alvast verklappen dat de verandazonwering Verano Malmö ideaal is. Met deze zonwering kunt u zelf de lichtinval en warmte bepalen. Uiteraard bestaan hierin ook weer verschillende variaties. Desgewenst wordt de Verano Malmö uitgerust met verticale palen aan het uiteinde en met een extra windvaste uitval. In gesloten stand is de Verano Malmö bestand tegen alle soorten weersinvloeden.

  verandascherm
  verandazonwering

  Waarom Verandazonwering van Frisse?

  In de branche van de zonweringen is Frisse Zonwering al jaren een belangrijke speler. De combinatie van topkwaliteit, optimale service en het steeds weer nakomen van afspraken zorgt ervoor dat wij steeds tevreden klanten hebben. Overweegt u verandazonwering aan te schaffen via Frisse Zonwering? Dan heeft u profijt van deze aspecten:

  • Meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van binnen- en buitenzonweringen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven, mede door lage overheadkosten
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden

  Vraag vrijblijvend een offerte of bezoek aan!

  Heeft u concrete plannen voor de aanschaf en installatie van verandazonwering? Of heeft u nog vragen over onze dienstverlening of ons assortiment? Wij nodigen u hoe dan ook uit contact op te nemen, zodat wij u kunnen voorzien van alle gewenste informatie. Stuur een e-mail naar info@frissezonwering.nl of bel 0318-826051. Al binnen een etmaal overhandigen we u kosteloos een offerte. Daarna komen we graag snel en vrijblijvend bij u langs om te testen welke verandazonwering het best bij uw woning past.

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering