+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Uitvalschermen

  De specialist in uitvalschermen

  Heeft u belangstelling voor uitvalschermen om als zonwering te laten fungeren voor uw woning of pand? Een verstandige keuze, want uitvalschermen weten bij uitstek ongewenste warmte en schitteringen van de zon te blokkeren. Daarbij is dit type zonwering erg praktisch en ook nog eens voordelig geprijsd. Wij bij Frisse Zonwering vinden het belangrijk dat de door u gewenste zonwering ook daadwerkelijk bij uw woning past. Om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken, brengen we dan ook de showroom naar uw huis. Dit doen we door een groot aantal stalen en monsters mee te nemen. Ter plaatse beoordeelt u immers veel beter de geschiktheid van de uitvalschermen dan in een winkel. Deze showroom aan huis is ook nog eens vrijblijvend. Heeft u hier interesse in? Of heeft u vragen over onze producten en diensten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

  uitvalschermen woning
  uitval zonnescherm

  Meer informatie over onze uitvalschermen

  Het doel van uitvalschermen is uiteraard om overtollige warmte en schitteringen van de zon tegen te houden. Vooral voor de voortuin en op het balkon zijn uitvalschermen populair. Echt ideaal is dit voor ramen op grotere hoogte. Het zonwerende doek wordt tegen het raam geplaatst. Zo geniet u van een aangename schaduwplek, terwijl u meestal niet uw uitzicht verliest. Voor iedere woonstijl valt wel een geschikt uitvalscherm te bedenken. Een uitvalscherm is namelijk beschikbaar in enorm veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Tenslotte is een uitvalscherm een voordelig geprijsde vorm van zonwering, die bovendien stevig en windbestendig is dankzij de krachtige uitvalarmen.

  Voordelen van een uitvalscherm van Frisse Zonwering

  In de Nederlandse zonweringbranche is Frisse Zonwering al geruime tijd een toonaangevende aanbieder. Dit komt door een combinatie van topkwaliteit, goede service en het consequent naleven van afspraken. Als u gaat voor uitvalschermen bij Frisse Zonwering, dan heeft u gegarandeerd profijt van de volgende aspecten:

  • Meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van binnen- en buitenzonweringen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven, mede door lage overheadkosten
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden
  uitvalschermen

  Vraag vrijblijvend een offerte of bezoek aan!

  Heeft u daadwerkelijk interesse in onze uitvalschermen en wilt u onze showroom aan huis regelen? Of heeft u vragen over onze producten en werkwijze? Wat de aanleiding ook is, u bent altijd welkom contact op te nemen. Bel 0318-826051 of stuur een e-mail naar info@frissezonwering.nl. Wij voorzien u binnen 24 uur van een vrijblijvende offerte of komen binnenkort kosteloos bij u langs om na te gaan welke uitvalschermen het best bij uw huis passen.

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering