+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Stijlvolle Markiezen voor woning & pand

  Welkom bij Frisse Zonwering, de markiezenspecialist

  Bent u op zoek naar markiezen voor uw woning of pand? Dat kunnen wij ons bij Frisse Zonwering goed voorstellen. Met een markies voorziet u het geheel van een flink extra portie klasse. Zolang deze maar wel goed bij uw woning past natuurlijk. Frisse Zonwering zorgt voor een maximale kans van slagen. Wij brengen de showroom simpelweg naar de doellocatie toe. Dan nemen we direct een groot aantal stalen en monsters van markiezen mee en ook in verschillende prijscategorieën. U kunt dan ook ter plekke de exemplaren selecteren die het best bij uw woning of pand passen. Zo hoeft u niet in een winkel te fantaseren of een bepaalde kleur of constructie wel goed bij uw woning past. Dat is spelen op zeker! Heeft u interesse in onze markiezen of vragen over onze producten en diensten? Lees dan verder en neem contact met ons op.

  stijlvolle markiezen

  Meer informatie over onze markiezen

  De markies is wellicht het bijzonderste type zonwering uit het assortiment van Frisse Zonwering. Deze onderscheidt zich dan ook op veel punten van andere zonweringsoorten. Markiezen zijn veelal op een sublieme, vernuftige manier vormgegeven. Dit geeft de uitstraling van een woning of pand aanzienlijk meer klasse. Het frame van een markies bestaat uit aluminium, vurenhout, grenenhout of Purell materiaal. Verder zijn er verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Een voorbeeld is het petmodel, dat een gemakkelijke doorloop biedt. Het klapmodel is daarentegen juist zeer geschikt wanneer u een lange uitval wenst. Het hoofddoel van de markies wijkt niet wezenlijk af van dat van andere soorten zonweringen. De zon en de warmte worden buiten gehouden, zodat u binnen kunt genieten van een aangenamer klimaat.

  Waarom een markies via Frisse Zonwering?

  Over heel Nederland is Frisse Zonwering een toonaangevende factor in de branche van de zonwering. Dat komt door onze nooit aflatende kwaliteit en het hoge serviceniveau dat standaard geleverd wordt. Wij komen simpelweg onze afspraken na. Zowel rond de verkoop als rond de installatie. Bestelt u uw markiezen via Frisse Zonwering, dan profiteert u van de volgende aspecten:

  • Meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van binnen- en buitenzonweringen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven, mede door lage overheadkosten
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden
  markies aan woning mooie markiezen

  Bestel uw markiezen!

  Heeft u vragen over onze producten of diensten? Of bent u geïnteresseerd in onze markiezen en zou u bijvoorbeeld een afspraak bij u thuis willen inplannen? Of u nu algemene of specifieke vragen heeft, u kunt ze telefonisch stellen via 0318-826051 of per e-mail via info@frissezonwering.nl. Wij voorzien u binnen een etmaal van een vrijblijvende offerte of we komen snel en vrijblijvend bij u langs om te testen welke markiezen het best bij uw woning passen.

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering