+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Screens tegen de zon

  Specialist in Screens

  Bent u op zoek naar screens voor uw woning of pand? Een logische keuze, vooral als u regelmatig last heeft van felle inval van zonlicht. Raamscreens zijn dan een zeer effectieve manier om deze inval te dempen. Natuurlijk wilt u dat uw screens als zonwering ook goed bij uw woning passen. Bij Frisse Zonwering maken we de kans van slagen zo groot mogelijk, want wij brengen de showroom naar uw huis. Dat houdt in dat wij vrijblijvend bij u langskomen met een groot aantal voorbeelden van screens. Zo kunt u ter plekke beoordelen welke exemplaren passend zijn bij uw woning. Dan is het niet nodig in een winkel dit in gedachten te visualiseren. Heeft u interesse in onze raamscreens of vragen over onze producten? Lees verder of neem contact met ons op.

  screens tegen de zon zonnescherm

  Meer informatie over onze screens als zonwering

  Screens zijn vooral handig als u vaak te maken heeft met felle en dus vervelende lichtinvallen van de zon. Hoe het komt dat onze raamscreens zo effectief zijn? Met name door een vlakhangende zonwerende stof, die bij lang niet elke zonwering wordt gebruikt. Deze stof zorgt voor een optimale filtering van het zonlicht. Ander voordeel van screens als zonwering is dat deze een vlakke montage kennen. Strak tegen de gevel gemonteerd nemen ze erg weinig ruimte in beslag en bieden ze veel privacy. Bovendien hebben screens nauwelijks te lijden onder wind. Bent u op zoek naar screens die volledig windvast zijn? Kies dan voor onze ‘ritsscreens’! Ritsscreens zijn over de volledige lengte van het doek vastgeritst aan het raamframe waardoor minder last hebben van de wind dan reguliere screens.

  Waarom raamscreens via Frisse Zonwering?

  Frisse Zonwering is een autoriteit in Nederland in de branche van de zonwering. Geen wonder, want wij zorgen steeds weer voor de hoogste kwaliteit en de beste service. Verder komen wij eenvoudigweg onze afspraken na. Zowel voor, tijdens als na de verkoop en installatie. Bestelt u uw raamscreens via Frisse Zonwering, dan profiteert u in ieder geval van deze aspecten:

  • Meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van binnen- en buitenzonweringen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven, mede door lage overheadkosten
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden

  Bestel uw screens!

  Bent u geïnteresseerd in onze raamscreens en wilt u misschien al een afspraak bij u thuis inplannen om verschillende versies te bekijken? Of heeft u algemene vragen over onze producten en diensten? U kunt hoe dan ook welkom contact opnemen via 0318-826051 of info@frissezonwering.nl. Wij overhandigen u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte of komen snel en kosteloos bij u langs om uit te proberen welke screens het best bij uw woning passen.

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering