+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Jaloezieën

  Frisse Zonwering zorgt voor jaloezieën op maat

  Bent u op zoek naar prachtige jaloezieën? Dan bent u bij Frisse Zonwering aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u de mooiste jaloezieën van een uitstekende kwaliteit. Wij zorgen voor jaloezieën die perfect bij uw woning passen en uw woonklimaat verbeteren. Wilt u meer te weten komen over de jaloezieën in ons assortiment? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

  Kom meer te weten over jaloezieën van Frisse Zonwering

  Een horizontale jaloezie is een soort zonwering. Een jaloezie heeft horizontale stroken die ook wel lamellen worden genoemd. Een jaloezie wordt aan de binnenkant van een kozijn opgehangen. U bepaalt zelf de breedte, hoogte en het materiaal van de jaloezieën. De hoeveelheid licht die doorgelaten wordt, kan worden bepaald met een bedieningsketting of koord. Bij Frisse Zonwering vindt u een ruim assortiment met veel verschillende soorten horizontale jaloezieën. Wij helpen u aan jaloezieën die perfect aansluiten bij uw woonstijl. Of u nu een modern, landelijk of industrieel interieur heeft, wij hebben altijd een variatie van kleuren en materialen die bij uw woonstijl passen. De jaloezieën hebben een speciaal smart fit frame, waardoor ze eenvoudig op kunststofkozijnen kunnen worden geklikt, zonder dat er geboord of geschroefd hoeft te worden.

  De voordelen van Frisse Zonwering

  Frisse Zonwering zorgt voor zonwering die bij u past. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën. Op deze manier krijgen we een goed beeld van hoe u woont. Op basis daarvan maken wij een selectie van stalen en monsters. Wij zullen bij u thuis de mogelijkheden uitgebreid met u bespreken. Maar wij hebben nog meer te bieden. U kunt het volgende bij ons verwachten:

  • Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van binnen- en buitenzonweringen
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden
  • Een vrijblijvende offerte binnen 24 uur
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven

  Wilt u meer te weten komen over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

  Bestel uw jaloezieën

  Wilt u direct jaloezieën op maat bestellen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op via 0318-826051 of stuur een e-mail naar info@frissezonwering.nl. Wij maken dan binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor u op. Wij kunnen ook direct bij u langs te komen om de verschillende mogelijkheden op het gebied van jaloezieën aan u voor te leggen.

  Jaloezieën

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering