+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Terrasoverkapping

  Frisse Zonwering levert een prachtige terrasoverkapping

  Wilt u uw tuin verrijken met een prachtige terrasoverkapping? Benader dan de specialisten van Frisse Zonwering. U kunt bij ons terecht voor de mooiste zonweringen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie terrasoverkapping. Met een terrasoverkapping kunt u op een eenvoudige manier binnen en buiten met elkaar verbinden. Tevens zorgt het ervoor dat u het hele jaar door heerlijk kunt vertoeven op uw terras. Wilt u ook direct een terrasoverkapping aanschaffen? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. Voor meer informatie over het product kunt u verder lezen.

  terrasoverkapping

  Kom meer te weten over onze terrasoverkappingen

  Door een terrasoverkapping te plaatsen, kunt u een heerlijke leefomgeving in uw tuin creëren. Een terrasoverkapping houdt de hete zon en regen tegen en zorgt voor een aangenaam klimaat. U kunt met een terrasoverkapping ongestoord genieten van het buitenleven. Door de terrasoverkapping te combineren met een aantal uitbreidingen, kunt u een complete tuinkamer creëren. Voeg bijvoorbeeld sfeervolle verlichting, glaswanden, verandazonwering of Ritzscreens toe. De terrasoverkappingen in ons assortiment zijn zeer veilig. Zo zijn de overkappingen van Verano voorzien van een CE-markering. Deze CE-markering toont aan dat de serres en overkappingen voldoen aan strenge Europese veiligheidsrichtlijnen. Door deze producten aan te schaffen, maakt u dus een zeer goede keuze

  De voordelen van Frisse Zonwering

  Frisse Zonwering zorgt voor zonwering die bij u past. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën. Op deze manier krijgen we een goed beeld van uw woonsituatie. Vervolgens kunnen wij bij u thuis aan de hand van een aantal stalen en monsters nader bepalen welke terrasoverkapping het wordt. Naast een persoonlijk gesprek met advies op maat hebben wij nog meer te bieden. U kunt bij ons het volgende verwachten:

  • Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van binnen- en buitenzonweringen
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden
  • Een vrijblijvende offerte binnen 24 uur
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven

  Wilt u meer te weten komen over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

  terrasoverkapping

  Bestel bij ons een terrasoverkapping op maat

  Wenst u direct een passende terrasoverkapping te bestellen? Of wilt u eerste meer informatie over het product? Benader ons dan via 0318-826051, stuur een e-mail naar info@frissezonwering.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor uw terrasoverkapping op maat.

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering