+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Zonneschermen

  Welkom bij Frisse Zonwering, de zonneschermspecialist

  Heeft u de wens om met een zonnescherm het leefklimaat in uw huis en op uw terras te veraangenamen? Met ons uitgebreide aanbod aan zonneschermen heeft u met Frisse Zonwering een perfecte aanbieder gevonden. Zonneschermen bestaan natuurlijk in vele soorten, maten, uitvoeringen en kleurstellingen. Op afstand, dus in een winkel of op internet, is het moeilijk bepalen welke variant het best bij uw specifieke woning past. Frisse Zonwering maakt het u wat dat betreft makkelijk. Als u even contact met ons opneemt, dan nemen wij onze showroom simpelweg mee naar uw huis. Ter plekke kunt u dan testen welke uitvoeringen en kleuren het geschiktst zijn. Deze service is ook nog eens geheel vrijblijvend. Heeft u hier belangstelling voor of heeft u andere vragen? Lees verder of neem contact met ons op.

  Meer informatie over onze zonneschermen

  De warmte en het licht dat wij van de zon ontvangen worden natuurlijk zeer geapprecieerd. In de zomer kan het niettemin gebeuren dat het te warm en/of te licht wordt in huis. Het installeren van een zonnescherm kan de oplossing zijn van dit probleem. Zo houdt u zelf de controle over de temperaturen in huis. Tot hier heeft ieder zonnescherm hetzelfde doel. Binnen de zonneschermenwereld bestaat vervolgens een grote diversiteit. Een standaard zonnescherm heeft een uitval tot en met 3 meter en een breedte tot en met 6 meter. Langere en bredere exemplaren zijn desgewenst echter ook verkrijgbaar. Qua bediening kunt u kiezen uit handmatig of elektrisch. Verder kan er in de kleurstellingen nagenoeg eindeloos gevarieerd worden. Wat alle exemplaren in principe wel gemeen hebben, is dat er een ongehinderde doorloop bestaat waardoor u comfortabel op uw terras kunt zitten.

  Waarom Frisse Zonwering?

  Frisse Zonwering is al jarenlang een zeer belangrijke factor in de Nederlandse zonweringbranche. Een combinatie van hoge kwaliteit, optimale service en het voortdurend nakomen van afspraken hebben voor deze stabiele positie gezorgd. Wanneer u met ons in zee gaat in verband met uw zonneschermen, dan profiteert u zeker van de volgende aspecten.

  • Meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van binnen- en buitenzonweringen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven, mede door lage overheadkosten
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden

  Vraag vrijblijvend een offerte of bezoek aan!

  Heeft u vragen over onze dienstverlening in het algemeen of onze producten in het bijzonder? Of wilt u de aanschaf van uw zonnescherm zelfs al concretiseren? Kom dan met ons in contact door te bellen naar 0318-826051 of een e-mail te sturen naar info@frissezonwering.nl. Wij voorzien u graag vlot van meer informatie. Wie weet komen we dan binnenkort bij u langs om uit te proberen welke zonneschermen het best bij uw woning en terras passen.

  zonneschermen buren

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering