+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Verticale lamellen

  Frisse Zonwering biedt de mooiste verticale lamellen

  Bent u op zoek naar prachtige verticale lamellen voor uw woning? Dan bent u aan het juiste adres bij Frisse Zonwering. Wij zijn gespecialiseerd in zonwering voor binnen en buiten. Bij ons kunt u terecht voor de mooiste verticale lamellen. Onze producten worden volledig op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw ramen en woonstijl. Wilt u meer informatie over de verticale lamellen die wij verkopen? Of wilt u direct een bestelling doen? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

  Verticale lamellen

  Kom meer te weten over onze verticale lamellen

  Verticale lamellen zijn een soort raamdecoratie die bij veel verschillende raamtypes kunnen worden toegepast. Denk aan brede ramen, hoge ramen, openslaande deuren, erkers en schuifpuien. Met de functionele verticale lamellen kunt u zelf de mate van privacy en lichtinval in uw woning bepalen. Verticale lamellen zijn makkelijk schoon te houden en te onderhouden. De lamellen kunnen worden uitgevoerd in verschillende soorten materialen zoals kunststof, aluminium en stof. Ieder materiaal heeft zijn eigen kenmerken. Kunststof lamellen zijn bijvoorbeeld kleurvast, waterbestendig en brandvertragend. Door bij u langs te komen aan huis, heeft u uitgebreid de mogelijkheid om te kiezen voor verticale lamellen die passen bij uw woning. Daarnaast ontvangt u van onze specialist advies op maat, zodat u ongetwijfeld een passende keuze kunt maken.

  De voordelen van Frisse Zonwering

  Frisse Zonwering zorgt voor zonwering die bij u past. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën. Op deze manier krijgen we een goed beeld van hoe u woont. Op basis daarvan maken wij een selectie van stalen en monsters. Wij zullen bij u thuis de mogelijkheden op het gebied van verticale lamellen uitgebreid met u bespreken. Maar wij hebben nog meer te bieden. U kunt het volgende bij ons verwachten:

  • Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van binnen- en buitenzonweringen
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden
  • Een vrijblijvende offerte binnen 24 uur
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven

  Wilt u meer te weten komen over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

  Bestel bij ons uw verticale lamellen

  Verticale lamellen

  Wenst u uw woning te verrijken met verticale lamellen? Of wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden die wij bieden? Benader ons dan via 0318-826051 of stuur een e-mail naar info@frissezonwering.nl. Wij voorzien u dan graag van een vrijblijvende offerte binnen 24 uur. Tevens ontvangen wij meer informatie over uw wensen op het gebied van verticale lamellen.

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering