+31 (0)318 - 826 051
  • 15 Jaar ervaring
  • Showroom bij u thuis
  • Kwaliteitsmerken
  • 100% Maatwerk
  • Vijf jaar garantie
  • De beste Service

Soorten zonwering bij Frisse Zonwering

Kies welk type zonwering aan uw wensen voldoet

Goede zonwering zorgt ervoor dat zonlicht en warmte worden tegengehouden. Het levert u een aangename koele temperatuur in uw huis op. Er zijn veel verschillende soorten zonwering te koop. Maar welk type zonwering past het best bij uw woning? Zo zijn zonneschermen één van de vele soorten zonwering die op de markt zijn. Daarvoor kunt u uiteraard bij Frisse Zonwering terecht. Hieronder ziet u een overzicht. Wilt u meer over onze soorten zonwering? Maak na een afspraak. Wij komen dan snel bij u langs, zodat u eenvoudig kunt zien welke zonwering het beste bij uw woning past.

Soorten zonwering

U kunt bij Frisse Zonwering kiezen voor deze soorten zonwering:

Voor iedere situatie hebben wij een passende zonwering. Onderstaand de meest kenmerkende eigenschappen van alle soorten zonwering, zodat u alvast een goede indruk heeft.

Markiezen

Als u zonwering zoekt met een karakteristiek uiterlijk, dan zijn markiezen al snel de beste keuze voor u. Markiezen hebben namelijk een stijlvolle uitstraling. Een markies heeft een ronde vorm en het doek wordt (vaak) gecombineerd met houten onderdelen. Dit geeft uw huis dus een mooie uitstraling.

markies aan woning mooie markiezen

Screens

Heeft u weinig ruimte voor zonwering? In dat geval zijn screens een van de meest gekozen soorten zonwering. Screens nemen nauwelijks ruimte in beslag, omdat ze verticaal openen en sluiten. Zo heeft geen uitstekende delen aan de gevel van uw woning. Een vrije doorloop langs de ramen blijft hierdoor altijd mogelijk.

screens tegen de zon zonnescherm

Uitvalschermen

Als u liever kiest voor een voordelige en praktische zonwering, dan zijn uitvalschermen de perfecte oplossing. Uitvalschermen zijn de meest toegepaste en daarom de bekendste soorten zonwering. De constructie van een uitvalscherm is eenvoudig daardoor makkelijk bedienbaar en ook voordelig in de aanschaf.

uitvalscherm uitvalschermen tegen de zon

Verandazonwering

Voor serres, terrasoverkappingen en veranda’s is verandazonwering zonder twijfel de beste oplossing. Met deze zonwering kunt u zelf de lichtinval en warmte in huis bepalen. Hierin zijn varianten beschikbaar. Zo is de ‘Verano Malmö’ verandazonwering uitgerust met verticale palen aan het uiteinde en met een extra windvaste uitval. In gesloten stand is de Verano Malmö bestand tegen alle soorten weersinvloeden.

verandazonwering

Zonneschermen

Er een grote diversiteit aan zonneschermen. Een standaard zonnescherm heeft een uitval tot maximaal 3 meter en een breedte tot maximaal 6 meter. Langere en bredere zonneschermen zijn uiteraard ook verkrijgbaar. Wat betreft bediening kunt u kiezen uit handmatig of elektrisch. Verder kunt u met kleurstellingen eindeloos variëren. Wat alle zonneschermen gemeen hebben, is dat u ongehinderde doorloop heeft, zodat u ongehinderd en comfortabel op uw terras kunt zitten.

zonneschermen

Meer weten over onze soorten zonwering?

Wilt u meer informatie over onze soorten zonwering? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dan komen wij snel bij u langs, zodat u eenvoudig kunt zien welke zonwering het beste bij uw woning past. Bel ons direct op 0318-826051 of mail naar info@frissezonwering.n.

Relevante producten

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Frisse Zonwering