+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

FZ is nu VELUX Montagepartner

Frisse Zonwering als Velux montagepartner

Bent u op zoek naar een Velux montagepartner? Dan bent u bij Frisse Zonwering aan het juiste adres! Wij mogen ons officieel een montagepartner voor Velux dakramen noemen. Dus wilt u een Velux dakraam laten plaatsen? Of heeft u al een Velux dakraam, maar is deze aan vervanging toe? Dan komen onze specialisten graag bij u langs om een nieuw dakraam te plaatsen, waar u nog lang van kunt genieten. Wij zijn dé Velux montagepartner voor particulieren en bedrijven.

Velux dakramen montagepartner

Velux dakraam laten plaatsen

Wilt u lekkages in uw woning voorkomen en uw woning beter isoleren? Laat dan een Velux dakraam plaatsen door een Velux montagepartner! Door een nieuw dakraam te plaatsen, geniet u van een verbeterde isolatie, meer daglicht, verbeterde ventilatie en een hogere energie efficiëntie. Ook als u al een dakraam heeft en deze wilt laten vervangen, kunt u bij ons terecht. Wij vervangen een bestaand dakraam al binnen een halve dag! En als u nog geen dakraam heeft, zagen wij zorgvuldig het benodigde gat in uw dak om er vervolgens een nieuw dakraam te kunnen plaatsen.

velux dakraam plaatsen en onderhoud door Frisse Zonwering Velux montagepartner

Ook voor onderhoud Velux dakraam

Wilt u zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe Velux dakraam? Zorg er dan voor dat u het dakraam regelmatig laat onderhouden door een Velux montagepartner. Wij zorgen er met een passende onderhoudsbeurt voor dat de levensduur van uw dakraam aanzienlijk wordt verlengd.

Voordelen van ons als Velux montagepartner

Als gecertificeerd Velux montagepartner, bieden wij u een aantal voordelen. Zo kunt u bij ons rekenen op deskundig advies, professionele montage, de beste service en een vrijblijvende offerte. Door onze jarenlange ervaring, leveren wij altijd uitstekende kwaliteit. Zowel aan particulieren als bedrijven, zoals in de horeca, bedrijfspanden of andere projecten. En we kunnen u voorzien van passende zonwering. Maar dat is nog niet alles, want u profiteert bij ons ook van:

 • 15 jaar ervaring
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • 100% maatwerk
 • Showroom aan huis: wij komen langs met stalen en voorbeelden

Maak een afspraak

Wilt u dat wij als Velux montagepartner een nieuw Velux dakraam bij u komen plaatsen? Omdat u nog geen dakraam heeft of omdat u uw oude dakraam wilt laten vervangen? Bel naar 0318-826051 of stuur ons een mail via info@frissezonwering.nl om een afspraak te maken. Neem ook gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer wilt weten over ons als Velux montagepartner.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Frisse Zonwering