+31 (0)318 - 826 051
  • 15 Jaar ervaring
  • Showroom bij u thuis
  • Kwaliteitsmerken
  • 100% Maatwerk
  • Vijf jaar garantie
  • De beste Service

Woning inbraakveilig maken met rolluiken

Maak uw woning inbraakveilig met rolluiken

Wilt u uw woning of kantoor inbraakveilig maken? Zorg er dan voor dat uw ramen deuren zijn voorzien van goede sloten. Kies bijvoorbeeld altijd voor hang- en sluitwerk dat een Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft. Maar er zijn meer toepassingsmogelijkheden om uw pand te behoeden voor inbraken. Een zeer effectieve manier om inbrekers buiten de deur te houden, is door het plaatsen van rolluiken. Rolluiken hebben namelijk zeer veel voordelen te bieden. Ze zijn onder andere robuust en hebben een lange levensduur. Overweegt u om uw pand of woning te beveiligen van rolluiken? Lees dan dit blog van Frisse Zonwering. Wij vertellen u waar u op moet letten wanneer u kiest voor rolluiken als inbraakbeveiliging.

De voordelen van rolluiken

Wat zijn rolluiken precies en waarom zijn ze geschikt als inbraakbeveiliging? Rolluiken zijn luiken die strak langs de ramen worden gemonteerd. Ze zijn vooral onder winkeliers en bedrijven erg populair. Ze hebben een strakke uitstraling en zijn gemaakt van stevige materialen. U kunt kiezen voor een rolluik die u handmatig moet openen en sluiten, maar voor extra gemak kunt u ook een elektrisch rolluik aanschaffen. Een elektrisch rolluik bedient u met een wandschakelaar of afstandsbediening. Een rolluik houdt de zon goed tegen tijdens de zomermaanden en isoleert in de winter.

Waarom rolluiken de ideale inbraakpreventie bieden

Waarom zijn rolluiken zo effectief als inbraakbeveiliging? Rolluiken zijn gemaakt van polycarbonaat (onbreekbaar glas) of staal. Ze zijn daardoor heel moeilijk te doorbreken. Ziet een inbreker rolluiken, dat weet hij dat het een tijd gaat duren voordat hij binnen kan komen. Inbrekers hebben echter geen tijd en slaan het pand of de woning daarom liever over. Daarnaast kunt u rolluiken voorzien van interne detectie. Deze interne detectie kan de inbrekers in een vroegtijdig stadium detecteren. Dat is dus nog een reden voor een inbreker om niet in te breken.

Rolluiken laten plaatsen

Bent u van plan om rolluiken te laten plaatsen? Dan is het verstandig om de montage van de rolluiken over te laten aan een specialist, zoals Frisse Zonwering. De installatie van rolluiken lijkt misschien makkelijk zelf uit te voeren, maar is nog een behoorlijk lastige klus. Rolluiken zijn zwaar en kunnen snel voor beschadigingen zorgen bij het monteren. Wanneer u de montage uit handen geeft aan een specialist als Frisse zonwering, weet u zeker dat alles goed is.

Bestel maatwerk rolluiken

Wij hopen dat wij u voldoende hebben geïnformeerd over rolluiken als inbraakbeveiliging. Heeft u nog vragen? Of wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van rolluiken? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten van Frisse Zonwering. Wij leveren u dan graag maatwerk rolluiken die perfect bij uw woning of pand passen.

Meer informatie over rolluiken

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Frisse Zonwering