+31 (0)318 - 826 051
  • 15 Jaar ervaring
  • Showroom bij u thuis
  • Kwaliteitsmerken
  • 100% Maatwerk
  • Vijf jaar garantie
  • De beste Service

Rolluiken met afstandsbediening

Ontdek het gemak van rolluiken met afstandsbediening!

Wilt u goede zonwering voor uw woning of bedrijfspand en denkt u er over na om rolluiken te laten installeren? Kies dan voor de rolluiken met afstandsbediening van Frisse Zonwering! Rolluiken met afstandsbediening bieden u niet alleen betere zonwering, isolatie en inbraakbeveiliging, ze zijn ook nog eens ontzettend gemakkelijk te bedienen vanaf elke locatie! Bij Frisse Zonwering hebben we al meer dan 15 jaar ervaring met het installeren van rolluiken. U bent bij ons dan ook verzekerd van een perfect passend en effectief rolluik voor uw woning of bedrijfspand dat er ook nog eens prachtig uit ziet. Wilt u rolluiken met afstandsbediening? Laat ze installeren door dé specialist op het gebied van zonwering!

rolluiken voor ramen in huis

De vele voordelen van rolluiken met afstandsbediening

Rolluiken bieden u vele voordelen. Zeker als u kiest voor rolluiken met afstandsbediening. U profiteert dan van alle voordelen van het rolluik, maar dan met nog wat extra gemak. Rolluiken zorgen ervoor dat u het hele jaar door een prettig binnenklimaat kunt creëren. Dankzij hun isolerende functie blijft uw woning lekker warm in de winter en lekker koel in de zomer. Daarnaast laten rolluiken geen zon door, waardoor het de perfecte zonwering is. Bovendien zijn ze geluidswerend, verduisterend en inbraakwerend.

Reiniging en onderhoud

Het kan voorkomen dat uw rolluiken na verloop van tijd schade oplopen of last krijgen van ingetrokken vocht of vuil. Is dit bij uw rolluiken het geval? U kunt ook bij ons terecht voor reiniging en onderhoud voor uw rolluiken. Met deze extra service weet u zeker dat uw rolluiken met afstandsbediening lang mee zullen gaan.

Rolluiken reinigen

Specialist op het gebied van zonwering

Als u rolluiken met afstandsbediening wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn zonder twijfel de onbetwiste zonwering- en rolluikenspecialist. Bij ons hoeft u niet te ‘raden’ welk rolluik het beste bij uw woning of bedrijfspand zou passen. Wij komen namelijk geheel vrijblijvend bij u langs met een selectie van stalen en voorbeelden, zodat u direct kunt zien of het rolluik dat u in gedachten heeft, past bij uw woning of bedrijfspand. We bieden u dus eigenlijk een showroom aan huis! Daarnaast hebben we al vele jaren ervaring met het installeren van rolluiken, dus u kunt dit met een gerust hart aan onze experts overlaten.

Neem direct contact op met Frisse Zonwering!

Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor rolluiken met afstandsbediening? Of wilt u er eerst meer informatie over? U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 031-882 60 51 of stuur een mail naar info@frissezonwering.nl. We vertalen uw wensen graag naar passende rolluiken met afstandsbediening die perfect aansluiten bij uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Frisse Zonwering