+31 (0)318 - 826 051
  • 15 Jaar ervaring
  • Showroom bij u thuis
  • Kwaliteitsmerken
  • 100% Maatwerk
  • Vijf jaar garantie
  • De beste Service

Laat rolluiken plaatsen in Utrecht, en profiteer van de voorjaarsactie!

Leuke voorjaarsactie van Frisse Zonwering

Profiteer van de leuke voorjaarsactie van Frisse Zonwering, en laat rolluiken in Utrecht plaatsen! Wanneer u een Alulux rolluik laat installeren, ontvangt u hierop een flinke korting! Deze actie is geldig voor de modellen Alulux CD 135 en CD 942. Hier wilt u zeker van profiteren, want rolluiken zijn de ideale vorm van zonwering. Waarom? Wij vertellen u er graag meer over.

Perfecte zonwering

Heeft u jonge kinderen die nog een middagdutje moeten doen? Werkt u ‘s avonds en wilt u daarom overdag kunnen slapen? Of houdt u er gewoon van om lekker lang uit te slapen? Er is geen andere vorm van zonwering waarmee u uw kamer zo donker kunt krijgen als rolluiken! Zelfs verduisterende gordijnen laten nog enige straaltjes licht door. Dat is niet het geval met rolluiken. Dit heeft als bijkomend voordeel dat uw kamer in de zomer een stuk aangenamer is. Door warme zonnestralen al meteen tegen te houden, houdt u uw woning lekker koel.

Isolerend effect

Rolluiken houden uw woning in Utrecht dus lekker koel, maar wist u dat ze ook in de winter voor een aangenaam woonklimaat kunnen zorgen? Wanneer u uw huis verwarmt, ontsnapt een groot deel van de warmte namelijk via het glas van de ramen. Door ‘s avonds en ‘s nachts de rolluiken gesloten te houden, zorgt u voor een extra laag isolatie. Dat betekent dat u door rolluiken in Utrecht te laten installeren ook nog kunt besparen op uw energiekosten!

rolluiken utrecht

Privacy en inbraakpreventie

Woont u langs een drukke straat waar veel mensen uw woning in kunnen kijken? Door rolluiken te laten installeren behoudt u uw privacy. In de avond en nacht kunt u namelijk de rolluiken laten zakken, zodat nieuwsgierige voorbijgangers niet meer naar binnen kunnen kijken. Ook zorgen de rolluiken in Utrecht voor een extra beschermlaag tegen inbrekers. De rolluiken zijn namelijk zeer moeilijk open te forceren. Probeert een inbreker dit wel, dan gaat dat allesbehalve geluidloos. Daarom slaan inbrekers woningen met rolluiken in de meeste gevallen over.

Rolluiken plaatsen in Utrecht

Wilt u na het lezen van deze voordelen ook rolluiken in Utrecht laten installeren? Neem dan contact op met Frisse Zonwering en profiteer van onze leuke voorjaarsactie! Contact opnemen doet u via het formulier hier op de site, door te bellen naar 0318-826051 of stuur een mail naar info@frissezonwering.nl. Frisse Zonwering komt langs om rolluiken in Utrecht te installeren voor een scherpe actieprijs!

Meer informatie over rolluiken

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Frisse Zonwering