+31 (0)318 - 826 051
  • 15 Jaar ervaring
  • Showroom bij u thuis
  • Kwaliteitsmerken
  • 100% Maatwerk
  • Vijf jaar garantie
  • De beste Service

Slimme zonwering

Technische ontwikkelingen in zonwering

Heeft u uw huis al een slimme make-over gegeven? Gebruikt u bijvoorbeeld al uw smartphone om uw lampen, thermostaat en speakers aan te sturen? Maar wilt u meer? Wat dacht u dan van slimme zonwering! Ook voor zonwering zijn er tegenwoordig veel nieuwe ontwikkelingen, waaronder besturing via de smartphone. Echter is er ook zonwering die automatisch omlaag gaat wanneer de zon schijnt of op een vooraf ingepland tijdstip. Wij van Frisse Zonwering vertellen er alles over.

Slimme rolluiken

Een voorbeeld van ontwikkelingen voor zonwering zijn de slimme rolluiken. Deze rolluiken zijn geautomatiseerd, en te bedienen met een wandschakelaar of een afstandsbediening. Met een druk op de knop gaan de rolluiken omhoog en omlaag. Of… met een aanraking op het scherm. Zo kunt u een handige app downloaden waarmee u de slimme rolluiken kunt bedienen. Daarbij is het mogelijk om in de app een planning te maken. Zo kunt u de rolluiken op bepaalde tijden open en dicht laten gaan, of verschillende standen instellen als ‘slapen’ of ‘film kijken’. Een ander bijkomend voordeel van elektrische rolluiken is dat ze veel stiller zijn dan handmatig bedienbare rolluiken.

Slimme zonwering

Ook voor screens en raamdecoratie

Niet alleen rolluiken zijn zeer goed te automatiseren. Ook andere typen zonwering kunt u op een elektrisch netwerk aansluiten. Zo kunt u bijvoorbeeld screens of jaloezieën bedienen met uw smartphone. Ook kunt u de raamdecoratie afstemmen op het weer. Zo is het mogelijk om een sensor te installeren en die aan te sluiten op uw raamdecoratie. Wanneer de zon op deze sensor schijnt, gaat bijvoorbeeld het screen omlaag.

Aansluiten op uw smart home

De slimme zonwering kunt u aansluiten op uw smart home zoals Google Home of Alexa. Dan is alles in uw woning op elkaar afgestemd. Zet u uw woning bijvoorbeeld in ‘slaapstand’, dan gaan de lichten uit, en gaat de zonwering dicht. Wanneer u de woning op de stand ‘film kijken’ zet, dimmen de lichten (of, wanneer u een speciaal lampensysteem heeft, krijgen ze dezelfde kleur als het beeld op tv) en gaat de zonwering op de juiste stand.

Smart home Frisse Zonwering

Slimme zonwering met Frisse Zonwering

Bij Frisse Zonwering krijgt u de mooiste zonwering. Er zijn systemen om van onze rolluiken, screens en andere raamdecoratie ook slimme zonwering te maken. Wilt u de mogelijkheden bespreken of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 0318-826051 of stuur een mail naar info@frissezonwering.nl. Wij van Frisse Zonwering vertellen u alles over de nieuwste ontwikkelingen in slimme zonwering!

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Frisse Zonwering