+31 (0)318 - 826 051
  • 15 Jaar ervaring
  • Showroom bij u thuis
  • Kwaliteitsmerken
  • 100% Maatwerk
  • Vijf jaar garantie
  • De beste Service

Diverse mogelijkheden bij Frisse Zonwering

Het kiezen van de juiste zonwering

Nu het weer in snel tempo weer stukken beter, warmer of misschien zelfs heter wordt, merkt u dat het niet altijd even prettig vertoeven is in de zon. Dit is gelukkig geen enkel probleem want met zonwering zorgt u er snel weer voor dat u het hoofd koel houdt, zowel binnen- als buitenshuis. Echter zijn er zoveel verschillende zonweringen dat u wel eens dol kunt worden van alle keuzes. Vooral omdat u graag goed geïnformeerd wilt zijn voordat u uw keuze maakt. Dit begrijpen wij volledig. In dit blog wordt dan ook uitgelegd wat elke zonwering inhoudt en waar deze toepasbaar is. Zo kunt u zelf inschatten welke zonwering het beste past bij uw situatie. Mocht u het liever persoonlijk willen bespreken met één van de specialisten van Frisse Zonwering, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Zijn markiezen uw perfecte type zonwering?

Het eerste type zonweringen dat aan bod komt is de markies. Markiezen zijn de zonweringen die aan de buitenkant van huizen en panden geplaatst worden en dan in een boogje naar beneden gaan waardoor ze een soort kapje boven uw raam vormen. Door deze vormgeving zijn markiezen een stuk klassieker en origineler dan veel van de andere zonweringen die aan bod zullen komen. Als u kiest voor een markies kunt u rekenen op extra uitstraling en klasse van uw gebouw, terwijl u geniet van schaduw binnen en onder de markies!

markiezen kiezen

screens tegen de zon zonnescherm

Of is een screen de zonwering die u zoekt?

Als u last heeft van felle zon, die vaak aanwezig is en ervoor zorgt dat u bijvoorbeeld uw werk niet meer goed kan doen doordat u niet op uw scherm kunt kijken, dan heeft u zwaarder geschut nodig. Denkt u hierbij aan zonwering zoals screens. Screens zijn grote schermen van zonwerende stof die u naar beneden kunt laten, waarbij ze strak langs uw raam (aan de buitenzijde) omlaag gaan. Zo heeft u direct geen last meer van de zon en kunt u zonder hinder verder met uw dagelijkse bezigheden.

Of dacht u meer aan uitvalschermen voor uw zonwering?

Kies voor uitvalschermen u uw uitzicht niet wilt verliezen, maar wel schaduw wilt in uw huis. Ze zijn vooral ideaal om op grote ramen te plaatsen omdat ze eerst een gedeelte tegen het raam aan worden geplaatst om vervolgens naar buiten uit te steken zodat u uw uitzicht behoudt, zonder in de hitte van de zon te hoeven leven.

uitvalscherm uitvalschermen tegen de zon

Misschien een zonnescherm als zonwering

Een zonnescherm is de geschikte zonwering als u graag ook buiten uw huis schaduw wilt. Vaak worden zonneschermen ingezet in de achtertuin om buiten te kunnen genieten van het mooie weer, zonder direct aan zon te worden blootgesteld en tegelijkertijd binnen te kunnen genieten van schaduw en aangenamere temperaturen. Een zonnescherm kan verschillen in lengte en breedte maar steekt direct schuin uit, om een groot gebied van schaduw te kunnen voorzien.

De keuze is reuze

Naast al deze zonweringen heeft Frisse Zonwering nog veel meer mogelijkheden voor u. En met ruim 15 jaar ervaring denken wij graag met u mee. Als u graag eens zou willen zien welke mogelijkheden er zijn voor uw pand, neemt u dan contact op. Wij brengen geheel vrijblijvend de showroom naar u zodat u direct kunt zien wat u wel en niet mooi vindt. Wij zorgen er vervolgens voor dat u heerlijk kunt genieten van uw favoriete soort zonwering!

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Frisse Zonwering