+31 (0)318 - 826 051
  • 15 Jaar ervaring
  • Showroom bij u thuis
  • Kwaliteitsmerken
  • 100% Maatwerk
  • Vijf jaar garantie
  • De beste Service

Buitenzonwering voor uw woning in Veenendaal? De voordelen!

Voordelen van buitenzonwering voor uw woning in Veenendaal

De zomer doet volop haar intrede. De zon schijnt steeds feller en ook de temperatuur begint op te lopen. Dit is hét moment om te kijken naar buitenzonwering voor uw woning in Veenendaal. Zo houd u de binnentemperatuur koel en heeft u de mogelijkheid om buiten lekker in de schaduw te zitten. In dit blog van Frisse Zonwering vertellen wij u meer over de voordelen van buitenzonwering voor uw woning in Veenendaal en maakt u kennis met de verschillende soorten zonweringen.

De voordelen van buitenzonwering uitgelicht

Naast het feit dat zonwering de zon afschermt en binnen voor verkoeling zorgt, heeft buitenzonwering nog vele andere voordelen. Zo behoudt u met buitenzonwering uw privacy. Ook wordt uw interieur beschermd tegen invloeden van de zon. Uw woning wordt geïsoleerd en ook de uitstraling van uw woning wordt omhoog gehaald met zonwering. Wist u dat buitenzonwering ook beschermt tegen een inbraak in uw woning in Veenendaal? Door deze omlaag te doen, lijkt het net alsof er iemand thuis is en denkt een inbreker nog wel drie keer na voor hij uw woning betreed.

Soorten zonweringen

Er zijn diverse soorten zonweringen verkrijgbaar. Wij zullen u hieronder meer vertellen over de type zonweringen en hun functie.

Screens

Naast dat screens uw woning optimaal tegen de zon beschermen, kunt u hierbij wel naar buiten kijken. Echter kunnen mensen u van buitenaf niet zien. Ideaal wanneer u meer privacy wenst wanneer u aan een druk stuk woont. Screens zijn tevens strak en modern en daarmee een begrip op zich.

Knikarmschermen

Met een knikarmscherm bent u zowel binnen als buiten beschermd tegen de zon. Ze worden ondersteund door een stand die recht naar voren knikt. U kunt de knikarmschermen niet enkel als zonbescherming gebruiken, maar zelfs als terrasoverkapping. U loopt er namelijk gemakkelijk onderdoor.

Markiezen

Markiezen vervullen naast de functies van zonneschermen ook een functie in de uitstraling van uw woning. De kleur en vorm kunnen uw woning of pand een chique uitstraling geven of omtoveren in een prachtige landelijke woning. Markiezen zijn geschikt voor ramen waar zich geen doorgang bevindt.

Uitvalschermen

Uitvalschermen hebben in feite dezelfde werking als knikarmschermen. Uitvalschermen klappen uit doordat de stang hierbij naar beneden kiept. Dit geeft uw woning voornamelijk binnenshuis bescherming. De zijkanten worden afgesloten met een stang, waardoor onder het scherm doorlopen moeilijk wordt.

Rolluiken

Rolluiken zijn ervoor gemaakt om uw hele ruimte te verduisteren. Dit is ideaal voor uw slaapkamer of een andere ruimte die snel warm wordt. Ook kunnen rolluiken perfect ter inbraakpreventie dienen. Voor inbrekers duurt het namelijk langer om rolluiken open te krijgen. Ook zorgen rolluiken voor isolatie. Dit maakt rolluiken tot een populaire vorm van zonwering.

Schaf uw buitenzonwering in Veenendaal aan!

Wilt u ook buitenzonwering voor uw woning in Veenendaal aanschaffen zodat u meer verkoeling in uw woning krijgt? Dan helpt Frisse Zonwering u graag verder bij het maken van de juiste keuze voor u. Neem contact op met onze specialist voor meer informatie!

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Frisse Zonwering