+31 (0)318 - 826 051
  • 15 Jaar ervaring
  • Showroom bij u thuis
  • Kwaliteitsmerken
  • 100% Maatwerk
  • Vijf jaar garantie
  • De beste Service

Welke zonnewering moet u kiezen? Lees het hier!

De keuze voor de juiste zonnewering

De zomers in Nederland worden steeds warmer, dus een goede zonwering is onmisbaar. Zonnewering heeft de laatste jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Tegenwoordig is er veel elektrische zonnewering, waar vroeger handmatige bediening gebruikelijk was. Daarnaast is zonnewering steeds chiquer geworden. Verder ligt de focus bij zonnewering steeds meer op duurzaamheid. Zo is er zonwering op zonne-energie en zonnewering die isolerend werkt. Maar wat is nu de juiste zonnewering voor uw bedrijf of showroom? In dit blog geven wij advies voor de beste keuze.

Wat is de beste bescherming tegen schaduw op mijn terras?

Voor de schaduw op uw terras heeft u de laatste jaren de keuze uit een breed aanbod aan zonnewering. Welke keus u maakt, hangt af van de grootte van uw terras en van de hoeveelheid schaduw die u wenst. De klassieke zonneschermen zijn voor veel mensen nog een prima optie. U heeft daarbij een brede keuze uit soort, materiaal, uitvoering en kleur. Daarnaast heeft u dus een keuze tussen handmatige of elektrische bediening. De oude oranje gekleurde zonneschermen verdwijnen langzaam helemaal uit het straatbeeld. De trend voor 2019 is een donkergrijze zonwering.

Waarom kiezen veel mensen voor uitvalschermen?

Uitvalschermen voor zonnewering zijn een trend van alle tijden. Maar waarom kiezen veel mensen voor deze optie? De keuze wordt vooral gemaakt omdat deze scherm bijzonder praktisch zijn. Vooral voor de voortuin en op het balkon blijken uitvalschermen populair. Dankzij de krachtige uitvalarmen zijn uitvalschermen verder stevig en windbestendig. Ook het laatste voordeel dat mensen noemen is niet onbelangrijk: uitvalschermen zijn aantrekkelijk geprijsd.

Zonwering - Uitvalscherm

Waarom is zonwering met een rolluik een trend?

Een andere trend die we tegenwoordig zien, is zonwering met rolluik(en). Een rolluik heeft verschillende voordelen. Zo laat een rolluik bijna geen licht door, waardoor het perfect functioneert als zonwering. Daarnaast werkt een rolluik niet alleen verduisterend, maar ook geluidswerend. Tevens vormen ze extra barrière voor inbrekers. Rolluiken zijn verder isolerend, zodat ze uw woning in de winter warm en in de zomer koel houden. Oftewel, rolluiken zijn een prima keuze voor als u niet alleen op zoek bent naar verkoeling, maar ook naar gemoedsrust.

Kies een zonnewering die past bij uw gebouw

Zoals u ziet, de keuze uit soorten zonnewering is tegenwoordig groot. Het gaat er vooral om dat u de soort zonnebescherming kiest die goed past bij uw woning of showroom. De trends van donkergrijze kleuren en een elektrische bediening passen dus niet bij iedereen. Wilt u zeker weten dat u de zonwering kiest die u past? Laat u dan adviseren door specialist, zodat u nog jaren optimaal kan genieten van uw schaduw!

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Frisse Zonwering