+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Burenkorting op zonwering

Tot wel € 250,- burenkorting!

Heeft u het toevallig net met uw buren, vrienden of familie gehad over nieuwe zonwering zoals rolluiken, screens of andere raamdecoratie? En bent u het erover eens dat de zonwering aan uw huizen aan vervanging toe is? Profiteer dan bij Frisse Zonwering van een unieke burenkorting tot wel € 250,-! Met deze hoge kortingen geniet straks de hele straat van de prachtige zonwering van Frisse Zonwering!

Burenactie

Onze showroom bij u in de straat

Nieuwe zonwering aanschaffen doet u natuurlijk niet zomaar. U wilt eerst de mogelijkheden in levende lijve zien, en de opties overwegen. Wat is er nu beter dan de keuzes voor zonwering samen met uw buren te bespreken! Wanneer u allemaal nieuwe zonwering aanschaft, ziet uw gehele straat er weer spiksplinternieuw uit. Maakt u zich geen zorgen, u hoeft niet met uw buren een hele reis te maken om de showroom te bezoeken en te profiteren van onze leuke burenkorting. Wij brengen de showroom namelijk gewoon bij u in de straat. We komen gratis bij u langs met verschillende stalen en voorbeelden. Zo kunt u direct zien of de zonwering wel echt bij uw huis en dat van de buren past, en natuurlijk of het mooi staat in de straat!

Onze burenkorting is niet alleen voor buren

Bent u teleurgesteld omdat de zonwering van uw buren niet aan vervanging toe is? Of wellicht heeft u helemaal geen buren! Maakt u zich geen zorgen, speciaal voor mensen in uw situatie hebben wij onze leuke burenactie uitgebreid. Ook samen met vrienden of familie kunt u namelijk profiteren van kortingen tot wel € 250,- op uw nieuwe zonwering!

Welke zonwering bieden wij?

Heeft u al een idee welke zonwering u wilt? Of zijn u en uw buren, vrienden of familie er nog helemaal niet uit. Geen zorgen, wij nemen stalen en voorbeelden mee van al onze verschillende soorten zonwering. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Rolluiken
 • Markiezen
 • Screens
 • Rolgordijnen
 • Lamellen

En nog veel meer! Neem ook contact met ons op en profiteer samen van de burenkorting.

Burenactie zonwering

Mooie zonwering in de hele straat

Ziet uw straat er straks weer prachtig uit omdat u en uw buren gebruik hebben gemaakt van de burenkorting bij Frisse Zonwering? Is uw hele vriendengroep straks voorzien van nieuwe zonwering? Of heeft iedereen in de familie binnenkort dezelfde prachtige rolgordijnen? Neem contact met ons op door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0318-826051 of stuur een e-mail naar info@frissezonwering.nl en ontvang tot wel €250 burenkorting bij Frisse Zonwering!

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Frisse Zonwering