+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Terrasschermen

  Welkom bij Frisse Zonwering, de terrasschermspecialist

  Terrasschermen zijn uiterst nuttige producten. Deze kunnen zelfs een zeer relevant deel van uw leefruimte vormen. Of u nu naar verkoeling zoekt aan de achterzijde van uw tuin, of juist op het terras dat tegen uw woning aan ligt. Met een terrasscherm kan dit allemaal en is vrijheid opeens een stukje vanzelfsprekender. Frisse Zonwering beschikt over alle benodigde expertise voor het fabriceren, leveren en installeren van terrasschermen. Als u meer wilt weten over onze terrasschermen kunt u verder lezen of contact met ons opnemen.

  Terrasschermen

  Meer informatie over onze terrasschermen

  Zoals u misschien al van Frisse Zonwering gewend bent, leveren wij alleen producten van optimale kwaliteit. Vanzelfsprekend geldt dat ook voor onze terrasschermen. Wat te denken van het terrasscherm Cortona? Dit scherm laat u een extra terras creëren op elke gewenste plek in uw tuin. De Cortona wordt vaak vrijstaand toegepast, maar kan ook tegen de gevel geplaatst worden. Het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat de hellingshoek van het Cortona-terrasscherm traploos en elektrisch versteld kan worden. Simpelweg met één druk op de knop! Zo kunt u ook zelf bepalen of u het doek in horizontale of diagonale positie wenst te plaatsen. Tip: een schuine stand zorgt voor een goede afvoer van het regenwater bij een lichte regenbui.

  Kwaliteit terrasschermen

  Waarom Frisse Zonwering?

  Als u producten zoekt met betrekking tot zonwering, of alleszins voor de veraangenaming van het klimaat in uw huis of tuin, dan zit u goed bij Frisse Zonwering. Al vele jaren zijn wij een toonaangevende aanbieder in deze branche. Kwaliteit staat bij ons steeds voorop, maar wij weten dat het totaalplaatje niet compleet is zonder een goede service en het nakomen van afspraken. Bestelt u uw terrasschermen via Frisse Zonwering? Dan mag u van ons altijd het volgende verwachten:

  • Meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van binnen- en buitenzonweringen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven, mede door lage overheadkosten
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden
  Terrasschermen

  Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Hierboven heeft u enige informatie kunnen lezen over Frisse Zonwering in het algemeen en over terrasschermen in het bijzonder. Als u interesse heeft in onze terrasschermen, neemt u dan even contact met ons op? Dan kunnen we uw wensen zo goed mogelijk gaan afstemmen op onze mogelijkheden. Bel 0318-826051 of stuur een e-mail naar info@frissezonwering.nl. Wie weet geniet u dan binnenkort al van een aangenamer tuinklimaat met uiterst handige terrasschermen via Frisse Zonwering!

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering