+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Rolluiken Wijchen

  Rolluiken in Wijchen voor optimale zonwering

  Bent u op zoek naar rolluiken voor uw woning in Wijchen? Frisse Zonwering heeft een uitgekiend en aantrekkelijk aanbod rolluiken die handmatig of elektrisch bedienbaar zijn. Met deze hoge kwaliteit rolluiken beschermt u de ramen en deuren van uw huis tegen fel zonlicht en voorkomt u dat pottenkijkers bij u naar binnen kunnen kijken. Heeft u interesse in rolluiken? Maak een vrijblijvende afspraak en wij komen bij u langs om u te demonstreren hoe rolluiken bij u in Wijchen werken en hoe ze een welkome aanvulling zijn op uw woning.

  Elektrische rolluiken in Wijchen

  Voor groot bediengemak kunt u kiezen voor elektrische rolluiken in Wijchen op uw huis. Dat is echt een keuze voor optimaal gemak. Het enige dat u hoeft te doen om de rolluiken hun werk te laten doen is op een knop drukken om ze te openen of te sluiten. En als u kiest voor rolluiken met een timer, hoeft u zelfs helemaal niets meer te doen. Het openen en sluiten gaat dan helemaal automatisch. Gesloten rolluiken bieden een goede beschutting tegen de zon en zijn ideaal om uw woning of slaapkamer ’s nachts te verduisteren. En met de timer kunt u ervoor kiezen dat de rolluiken al open zijn voordat u ontwaakt. Zo wordt u wakker met natuurlijk licht. Bent u fysiek wat minder sterk? Dan is ons advies altijd om te kiezen voor het gemak van de elektrische rolluiken in Wijchen.

  Handmatig bedienbare rolluiken

  Naast de elektrische rolluiken heeft Frisse Zonwering uiteraard ook handmatig bedienbare rolluiken voor u. Wilt u niet van techniek afhankelijk zijn of geeft u er toch liever wat minder geld aan uit? Dan zijn deze rolluiken voor u in Wijchen ideaal. Met deze rolluiken heeft u gegarandeerd nooit last van niet werkende luiken in geval van een stroomstoring. En ook deze rolluiken hebben een zeer lange levensduur. Heeft u wat minder te besteden of hoeft het allemaal niet zo luxe voor u? Dan zijn dit uitstekende rolluiken in Wijchen voor uw woning.

  Waarom rolluiken plaatsen in Wijchen?

  Naast de best beschikbare zonwering, heeft u van rolluiken in Wijchen nog meer plezier. Het voordeel van rolluiken is:

  • Ze zijn preventief tegen inbraak
  • Ze bieden de meest effectieve manier om een kamer te verduisteren
  • Ze bieden u meer privacy
  • Ze hebben een isolerende werking tegen warmte, kou en geluid
  • Ze zijn een stijlvolle toevoeging aan uw huis

  Meer informatie of afspraak inplannen

  Heeft u interesse in elektrisch of handmatig te bedienen rolluiken in Wijchen voor uw woning of kantoor? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, belt of mailt u naar 031-882 60 51 en info@frissezonwering.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen.

  rolluiken wijchen

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering