+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Projectzonwering

  Welkom bij Frisse Zonwering, specialist in projectzonwering

  Bent u geïnteresseerd in projectzonwering, bijvoorbeeld voor een appartementencomplex? In nauwe samenwerking met projectpartners, architecten, gevelbouwers en aannemers worden maatwerkoplossingen bedacht voor elk project. Op deze manier wordt steeds het beste zonweringconcept ontwikkeld, ongeacht de grootte van het project. Vervolgens wordt dit concept in eigen huis geproduceerd. Bij het uitvoeren van dit soort projecten speelt duurzaamheid telkens een grote rol. Projectzonwering moet immers leiden tot een comfortabel en gezond binnenklimaat voor een aanzienlijke periode. Heeft u belangstelling voor projectzonwering of vragen over hoe wij hieraan een bijdrage kunnen leveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Frisse Zonwering.

  projectzonwering

  Meer over projectzonwering

  Bij projectzonwering is er altijd sprake van een samenwerking tussen meerdere partijen. Zonder de specialistische kennis van architecten, gevelbouwers, en aannemers is het niet mogelijk tot het juiste zonweringconcept te komen. Een interessante optie bij grotere panden is bijvoorbeeld het plaatsen van elektrische screens tussen het dubbele glas van de gesloten gevel. Na tot overeenstemming te zijn gekomen, worden de zonweringen in eigen huis geproduceerd. Eigen productontwikkeling maakt het mogelijk om voor elke situatie een passende oplossing te bieden. Onder ‘passend’ wordt in ieder geval verstaan dat er producten worden ontwikkeld die bijdragen aan een comfortabel en gezond leefklimaat in het betreffende pand. En dat natuurlijk voor een zo lang mogelijke periode.

  Waarom Frisse Zonwering?

  Al jarenlang is Frisse Zonwering een belangrijke speler in de zonweringbranche binnen Nederland. Door het voortdurend leveren van hoge kwaliteit, gekoppeld aan een onberispelijke service, hebben wij onze toonaangevende positie weten te verkrijgen. Gaat u met ons in zee in verband met projectzonwering? Dan profiteert u van de volgende aspecten:

  • Meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van binnen- en buitenzonweringen
  • U ontvangt zeer snel een vrijblijvende offerte
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven, mede door lage overheadkosten
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden

  Frisse Zonwering project zonwering

  Neem contact op voor meer informatie

  Heeft u vragen over onze dienstverlening in het algemeen of over projectzonwering in het bijzonder? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch kan dat via 0318-826051 en per e-mail via info@frissezonwering.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij voorzien u graag zo snel mogelijk van meer informatie. Wie weet komen we dan binnenkort bij u langs om uit te vinden welk soort projectzonwering het best bij uw project zou passen.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering