+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Glaswanden

  Frisse Zonwering heeft de mooiste glaswanden

  Wilt u een sfeervolle tuinkamer realiseren met glaswanden? Dan zit u helemaal goed bij Frisse Zonwering. Met een tuinkamer die is uitgevoerd met glaswanden kunt u optimaal genieten van de buitenlucht en de natuur, zonder dat u last heeft van neerslag of wind. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van glaswanden. Bent u benieuwd naar deze mogelijkheden? Of wilt u direct een passende glaswand aanschaffen? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

  glaswand

  De voordelen van Frisse Zonwering

  Frisse Zonwering zorgt voor zonwering die bij u past. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën. Op deze manier krijgen we een goed beeld van hoe u woont. Wij zullen bij u thuis de mogelijkheden op het gebied van glaswanden uitgebreid met u bespreken. Maar wij hebben nog meer te bieden. U kunt het volgende bij ons verwachten:

  • Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van binnen- en buitenzonweringen
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden
  • Een vrijblijvende offerte binnen 24 uur
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven

  Wilt u meer te weten komen over onze tarieven? Neem dan contact met ons op

  Meer informatie over onze glaswanden

  Glaswanden maken het mogelijk om in de zomer, lente of herfst extra lang te genieten van de buitenlucht. De glaswanden beschermen u en uw gasten voor weersinvloeden zoals neerslag en wind, terwijl u geniet in de tuin. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft glaswandsystemen. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit vaste glasafdichtingen, schuifwanden, schuifpuien en vouwwanden. U kunt bij ons de glaswand laten uitrusten met een luxe meeneemfunctie. De meenemer is ingebouwd in de glazen panelen van de wand en verbind de panelen met elkaar. Wanneer u de glaswand opent of sluit, zullen alle panelen automatisch meebewegen. Deze bijzondere glaswand met meeneemfunctie is dus een echte aanwinst voor uw tuin. Middels een gesprek bij u thuis zullen wij u meer informatie over de mogelijkheden geven. Daarnaast voorzien wij u van advies, zodat u een keuze kunt maken voor een glaswand die past bij uw situatie.

  Bestel bij ons uw glaswanden

  Wenst u passende glaswanden om een prachtige tuinkamer te realiseren? Of wilt u meer informatie over onze producten? Benader ons dan via telefoonnummer 0318-826051 of stuur een e-mail naar info@frissezonwering.nl. Wij voorzien u dan binnen 24 uur van een passende offerte met een duidelijk overzicht van de tarieven voor glaswanden op maat.

  glaswand

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering