+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Binnenzonwering

  Binnenzonwering showroom bij u op locatie

  Bent u op zoek naar passende binnenzonwering voor uw woning of bedrijfspand? Bij Frisse Zonwering brengen wij de showroom naar u op locatie! Wij hebben een ruim aanbod passende binnenzonwering waaronder: prachtige jaloezieen, lamellen, vouwgordijnen, rolgordijnen en plissé gordijnen op maat van topmerken als Verano, Unilux, Somfy, Sunstock en meer!

  Binnenzonwering op maat

  Bij Frisse Zonwering bent u altijd verzekerd van een maatwerk oplossing voor uw gewenste binnenzonwering. We kijken eerst naar uw type woning en zonwering van woningen bij u in de buurt. Op basis hiervan selecteren we een ruime selectie stalen en monsters voor binnenzonwering in verschillende prijscategorieën om u voor te leggen. We nemen de showroom mee naar uw locatie en gaan vervolgens met u aan tafel en kijken uitgebreid naar de ramen en deuren waarvoor u binnenzonwering wenst. Op basis van uw unieke situatie bespreken we de mogelijkheden. Zo heeft u altijd het meest relevante aanbod en kunt u aangeven welke frisse binnenzonwering uw woning of bedrijfspand compleet maakt.

  Vijf jaar garantie

  Frisse Zonwering biedt op alle producten standaard vijf jaar garantie. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is na aanschaf het product online registreren via de website van de fabrikant. Wilt u meer weten over over onze producten? Neem contact op met Frisse Zonwering via info@frissezonwering.nl of bel naar 0318 – 826 051 voor snel antwoord op uw vragen. Wilt u een afspraak maken voor een showroom bij u op locatie? Vul een van onze contactformulieren in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak in te plannen.

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering