+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Rolluiken op maat

  Rolluiken op maat laten plaatsen

  Rolluiken op maat laten plaatsen? Dat kan bij Frisse Zonwering. Bij Frisse Zonwering bieden we een uitgebreid assortiment aan rolluiken op maat. Als specialisten op het gebied van rolluiken streven we ernaar om jouw woning energiebewust te maken door de rolluiken op de meest efficiënte manier te plaatsen.

  Door te kiezen voor rolluiken op maat kun je ervoor zorgen dat de warmte in de winter binnen blijft waardoor je energiekosten bespaart en je huis comfortabel blijft, zelfs tijdens de koudste dagen. In de zomer bieden onze rolluiken bescherming tegen de hitte en zorgen ze ervoor dat je huis koel blijft. Dit resulteert in een aangename leefomgeving, zelfs tijdens de warmste dagen.

  5 voordelen van Rolluiken op maat

  Overweeg je rolluiken voor je huis? Rolluiken op maat bieden een scala aan voordelen die verder gaan dan alleen maar het blokkeren van zonlicht. Hier zijn vijf redenen waarom ze een slimme investering zijn.

  Energiebesparing

  Met rolluiken op maat kun je de temperatuur in je huis reguleren, waardoor je energiekosten kunt verlagen. In de winter houden ze warmte binnen en in de zomer houden ze je huis koel.

  Verbeterde Veiligheid

  Rolluiken op maat bieden een extra laag beveiliging voor je huis. Ze fungeren als een fysieke barrière tegen inbraak en beschermen je ramen tegen mogelijke schade.

  Geluidsisolatie

  Dankzij hun solide constructie bieden rolluiken op maat ook geluidsisolatie. Ze helpen om geluiden van buitenaf te verminderen.

  Privacy

  Met rolluiken op maat kun je de privacy van je huis verbeteren. Door ze te sluiten, houd je nieuwsgierige blikken en voorbijgangers buiten.

  Esthetische Waarde

  Naast hun functionele voordelen voegen rolluiken op maat ook esthetische waarde toe aan je huis. Ze komen in verschillende stijlen en kleuren, neem een kijkje op de website om jouw ideale rolluiken uit te kiezen.

  Waarom een rolluik op maat bij Frisse Zonwering?

  Dankzij onze op maat gemaakte rolluiken geniet je van een optimaal woonklimaat ongeacht het seizoen. Bij Frisse Zonwering maken we al onze rolluiken op maat zodat ze perfect passen bij jouw ramen en woning. De rolluiken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn onze rolluiken duurzaam en langdurig. Dit komt omdat onze specialisten 100% maatwerk leveren.

  Mocht er toch een fout zijn vanuit de fabriek bieden wij 5 jaar fabriek garantie op alle producten van Frisse Zonwering. Twijfel je? Of ben je benieuwd hoe het eruit komt te zien? Geen probleem wij komen gratis bij u langs met een selectie van stalen en voorbeelden. Zo hoeft u niet naar de showroom toe te gaan, maar brengen wij de showroom naar u!

  Bestel nu jouw perfecte rolluik op maat

  Wil je direct jouw gewenste rolluiken bestellen? Neem dan contact met ons op via 0318-826051 of stuur een e-mail naar info@frissezonwering.nl. Ons team staat klaar om je te helpen bij het plaatsen van je bestelling en het beantwoorden van eventuele vragen die je hebt.

  Liever eerst een afspraak maken met een van onze specialisten? Geen probleem! Neem contact met ons op en plan een afspraak in. Onze specialist komt dan bij jou thuis langs om de mogelijkheden op het gebied van rolluiken aan je voor te leggen en advies op maat te geven.

  Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste rolluiken een belangrijke beslissing is, daarom bieden wij een vrijblijvende offerte binnen 24 uur aan. Zo kun je met vertrouwen beslissen welke rolluiken het beste bij jouw huis passen.

  rolluiken op maat

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering