+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Rolgordijnen op maat

  Bij Frisse Zonwering vindt u de mooiste rolgordijnen

  Bent u op zoek naar op maat gemaakte rolgordijnen? Klopt dan aan bij Frisse Zonwering, de specialist op het gebied van zonwering voor binnen en buiten. In ons assortiment vindt u de mooiste rolgordijnsoorten die uw ruimte beschermen tegen de laaghangende zon. Daarnaast zorgen ze voor extra decoratie, zodat u een ideale woonomgeving kunt creëren. Wilt u meer informatie over de rolgordijnen die wij verkopen? Of wilt u direct een bestelling doen? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

  Kom meer te weten over de rolgordijnen van Frisse Zonwering

  Heeft u overdag last van een laaghangende zon in uw woonkamer? Of wilt u ‘s avonds inkijk effectief voorkomen? Dan is een rolgordijn de perfecte oplossing. Een rolgordijn filtert het licht en geeft een verduisterend effect. Rolgordijnen zijn bij Frisse Zonwering verkrijgbaar in verschillende standaarduitvoeringen. U kunt ervoor kiezen om de rolgordijnen aan uw plafond of aan uw wand te monteren. Tevens heeft u de keuze uit ‘montage op de dag’ of ‘montage in de dag’. Montage in de dag betekent dat het rolgordijn tussen het kozijn en de muur wordt bevestigd. De stof is dan even breed als het raam. Montage op de dag houdt in dat het rolgordijn met overlapping op het kozijn tegen het plafond of op de muur wordt geplaatst. De rolgordijnen zijn bij ons ook verkrijgbaar in een elektrische variant.

  De voordelen van Frisse Zonwering

  Frisse Zonwering zorgt voor zonwering die bij u past. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën. Op deze manier krijgen we een goed beeld van hoe u woont. Op basis daarvan maken wij een selectie van stalen en monsters. Wij zullen bij u thuis de mogelijkheden op het gebied van rolgordijnen uitgebreid met u bespreken. Maar wij hebben nog meer te bieden. U kunt het volgende bij ons verwachten:

  • Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van binnen- en buitenzonweringen
  • Showroom bij u thuis: wij komen langs met stalen en voorbeelden
  • Een vrijblijvende offerte binnen 24 uur
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer concurrerende tarieven

  Wilt u meer te weten komen over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

  Bestel passende rolgordijnen

  Wilt u ook uw woning verrijken met rolgordijnen? Of wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden? Dan kunt u bellen naar 0318-826051 of een e-mail sturen naar info@frissezonwering.nl. U ontvangt dan van ons binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met meer informatie over onze tarieven. Natuurlijk komen wij ook graag bij u thuis om meer informatie te geven over uw wensen op het gebied van rolgordijnen.

  rolgordijnen op maat en in diverse kleuren

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering