+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Reinigen zonwering

  Zonweringsdoeken

  Is het doek van uw zonwering vies en overweegt u een nieuw doek te kopen? Vaak kan uw huidige doek tot wel 90% gereinigd worden. Na onze inpregneerbehandeling is het doek weer vuil- en waterafstotend. Laat daarom eerst één van onze frisse zonweringsspecialisten een vrijblijvende offerte maken voordat u besluit om tot de koop over te gaan van een duur nieuw zonweringsdoek. Blijkt het doek niet meer geschikt om gereinigd te worden dan zullen wij u deskundig adviseren wat de mogelijkheden zijn.

  Screensdoek

  Ook screendoeken kunnen professioneel gereinigd worden. Denk aan insecten die tussen het doek terecht zijn gekomen, maar ook fijnstof en groene aanslag.

  Toekomstig onderhoud

  Abonnement

  U kunt kiezen voor éénmalige reiniging, maar ook is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. Zo wordt uw zonwering jaarlijks gereinigd, nagekeken en zo nodig afgesteld. Hierdoor worden mankementen eerder ontdekt en kan erger worden voorkomen.

  Gratis

  Na al onze reinigingsbeurten wordt standaard een GRATIS onderhoudsbeurt uitgevoerd. Wij smeren dan alle delen die gevoelig zijn voor slijtage. Wij gebruiken daarvoor speciale smeermiddelen die geen vuil aantrekken. Onze smeer- en schoonmaakmiddelen zijn niet agressief en biologisch afbreekbaar.

  Relevante diensten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering