+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Elektrische rolluiken

  Uw woning voorzien van elektrische rolluiken

  Heb je er al eens aan gedacht om je woning te voorzien van elektrische rolluiken voor een optimale klimaatbeheersing in huis? Bij Frisse Zonwering kun je terecht voor elektrische rolluiken op maat. De belangrijkste reden waarom je waarschijnlijk hebt gekozen voor grote ramen, is omdat je graag meer licht en ruimte in huis wilt. Dit is een groot voordeel. Maar er is ook een klein nadeel aan deze keuze: het maakt het regelen van het klimaat in je huis een beetje moeilijker.

  Omdat er veel licht binnenkomt door de ramen, betekent dit ook meer zonlicht en dus meer warmte in huis. Dit kan in de zomer een beetje te veel worden. Gelukkig kun je dit probleem eenvoudig oplossen door je woning te voorzien van elektrische rolluiken. Bij Frisse Zonwering informeren we je graag over de werking en installatie van elektrische rolluiken. Gegarandeerd dat we je kunnen helpen met elektrische rolluiken op maat, zodat je het hele jaar door geniet van een comfortabel binnenklimaat.

  Voordelen van elektrische rolluiken

  Elektrische rolluiken zijn een moderne en efficiënte oplossing om het comfort, de veiligheid en de energie-efficiëntie van je huis te verbeteren. Door hun veelzijdigheid en gebruiksgemak worden elektrische rolluiken steeds geliefder bij woningbezitters. Hieronder bespreken we in meer detail de vele voordelen van elektrische rolluiken

  Elektrische rolluiken

  1. Gemak en comfort: Elektrische rolluiken bieden een gemak. Met één druk op de knop kunt u uw rolluiken bedienen zonder enige fysieke inspanning.

  2. Energie-efficiëntie: Elektrische rolluiken helpen de energie-efficiëntie van je huis te verbeteren. Ze zorgen voor extra isolatie waardoor er in de winter minder warmte verloren gaat en in de zomer minder warmte binnenkomt.

  3. Verbeterde veiligheid: Een van de belangrijkste voordelen van elektrische rolluiken is de verhoogde veiligheid die ze bieden.

  4. Geluidsisolatie: Elektrische rolluiken helpen ook om omgevingsgeluid te verminderen zoals verkeerslawaai of lawaai van de buren. Dit creëert een stillere en meer serene leefomgeving.

  5. Privacy: Met elektrische rolluiken kunt u eenvoudig de privacy in uw huis beheren. Ze bieden een effectieve barrière tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf.

  Elektrische rolluiken voor buiten

  Elektrische rolluiken voor buiten zijn ontworpen om je huis te beschermen tegen verschillende externe elementen terwijl ze er toch stijlvol blijven uitzien. Deze rolluiken zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en dus ideaal zijn voor buitengebruik.

  Rolluiken voor buiten zoals elektrische rolluiken zijn bestand tegen barre weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, wind en hagel. Dit betekent dat ze je ramen en deuren effectief beschermen en de structurele staat van je huis in stand houden.

  Montage van elektrische rolluiken voor uw huis

  Het installeren van elektrische rolluiken op uw bestaande ramen moet ter plaatse gebeuren. U wilt voorkomen dat uw ramen of gevel beschadigd raken en dat het rolluik niet goed wordt bevestigd. Daarom doet u er verstandig aan om de installatie van uw elektrische rolluiken aan ons over te laten. Bij Frisse Zonwering zorgen we ervoor dat de installatie zorgvuldig en vakkundig wordt uitgevoerd. Wij informeren u graag over de installatie van elektrische rolluiken binnen uw budget, zodat u optimaal kunt profiteren van de vele voordelen die deze moderne zonwering biedt.

  Naast hun functionele voordelen kunnen elektrische rolluiken ook bijdragen aan de esthetiek van je huis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen zodat je er een kunt kiezen die perfect bij het uiterlijk van je huis past.

  Waarom Frisse Zonwering?

  Frisse Zonwering is zonder twijfel de onbetwiste zonwering- en rolluikenspecialist, omdat u bij ons geniet van de volgende grote voordelen:

  • 5 jaar fabrieksgarantie op al onze producten.
  • 100% maatwerk.
  • Wij komen gratis bij u langs met een selectie van stalen en voorbeelden. Zo hoeft u niet naar de showroom toe te gaan, maar brengen wij de showroom naar u!
  • U kunt bij ons binnen 24 uur een vrijblijvende offerte aanvragen.
  • Wij hebben 15 jaar ervaring op het gebied van zonwering en rolluiken installeren
  Elektrische rolluiken

  Neem contact op met Frisse Zonwering!

  Wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? U kunt contact met ons opnemen via 0318-826051. U kunt ons ook bereiken op het volgende emailadres: info@frissezonwering.nl. Direct een offerte aanvragen? Vraag deze dan snel aan!

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering