+31 (0)318 - 826 051
 • 15 Jaar ervaring
 • Showroom bij u thuis
 • Kwaliteitsmerken
 • 100% Maatwerk
 • Vijf jaar garantie
 • De beste Service

Reiniging Dakkapel en dakgoot

  Dakkappelen

  Niets is zo vervelend als een dakkapel met groene aanslag. Wij zorgen ervoor dat uw dakkapel er weer als nieuw uitziet en zullen hem op een professionele manier reinigen en schoonmaken. Het schoonmaken van een dakkapel bestaat uit verschillende specifieke handelingen. Schrobben en spoelen van plaatmateriaal, het reinigen van goten of het wassen van de ramen. Frisse zonwering voert deze klus graag voor u uit. Prijs vanaf 75,- euro.

  Dakgoten

  Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander vuil niet mogelijk is, dan kan dit tot grote ergernis leiden in de vorm van lekkages. Dus kom tijdig in actie en laat uw dakgoten regelmatig reinigen. Vanaf 6,- euro per strekkende meter.

  Reiniging dakkapel dakgoot

  Toekomstig onderhoud

  Abonnement

  U kunt kiezen voor éénmalige reiniging, maar ook is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. Zo wordt uw zonwering jaarlijks gereinigd, nagekeken en zo nodig afgesteld. Hierdoor worden mankementen eerder ontdekt en kan erger worden voorkomen.

  Gratis

  Na al onze reinigingsbeurten wordt standaard een GRATIS onderhoudsbeurt uitgevoerd. Wij smeren dan alle delen die gevoelig zijn voor slijtage. Wij gebruiken daarvoor speciale smeermiddelen die geen vuil aantrekken. Onze smeer- en schoonmaakmiddelen zijn niet agressief en biologisch afbreekbaar.

  Relevante producten

  Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

  Frisse Zonwering